Katův šleh po mém
Katův šleh neboli "kaťák" je tradiční pikantní pokrm z restovaného masa a zeleniny. Nejčastěji ho připravujeme z vepřového masa, ale lze i z kuřecího. Podáváme s bramboráčky, s hranolky nebo rýží.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 019 kJ / 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,36 g |
Tuky | 3,52 g |
Vláknina | 7,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 930 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 46,95 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 7. 2023 12:20
👌 Moc dobré. Díky za recept. 😊😋 Mějte se pěkně… 🙂
3. 4. 2023 21:14
Komtesina: Tak to mám velkou radost Moc děkuji
3. 4. 2023 21:12
Bylo to výborný, moc jsme si pochutnali, mňam.
16. 3. 2023 09:03
parádní, s bramboráčky je nejlepší
30. 11. 2022 12:05
struhlar: Děkuji za zprávu i přidané fotky
30. 11. 2022 11:37
Moc jsme si pochutnali
27. 8. 2022 11:46
bohdana: Děkuji moc..
24. 8. 2022 21:54
Vyborne
29. 3. 2022 20:17
mika59: Škoda, že jsem předevčírem nevyfotila oběd, vařila jsem to také. Moc jsme si pochutnali.
29. 3. 2022 15:39
zdenka.s: Jaromira18: Děkuji vám .. dnes jsem vařila znovu a dala čerstvé foto.
26. 11. 2021 12:20
Mám všechno ,až na tu feferonku a bez ní to nebude " šleh" ,že ?Tak zítra. .. .
Nepřestávám obdivovat Vaši fantazii, šikovnost a děkuji za ochotu podělit se s námi , méně nadanými Hezký den
Nepřestávám obdivovat Vaši fantazii, šikovnost a děkuji za ochotu podělit se s námi , méně nadanými Hezký den
26. 11. 2021 11:30
Dobrůtka.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 6 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 7 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Vyzkoušejte triky na snadné loupání česneku. Pomůže mikrovlnná trouba, horká voda nebo šroubovací sklenice
Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob
Další recepty
Suroviny: cibule, česnek, paprika, okurky sterilované, kečup sladký, hořčice dijonská, feferonka, škrob kukuřičný, omáčka worcesterová, sůl, pepř mletý, olej, vývar masový
Katův šleh po mém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2zqP
12 názorů