Velikonoční nádivka - hlavička
Tradiční velikonoční nádivka je prvním jídlem po ukončení velikonočního půstu. Proto by měla být vydatná, sytá a plná uzeného masa, vajec a bylinek. Pokud nemáme formu na chlebíček, můžeme nádivku upéct i v obyčejném vyšším plechu.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 596 kJ / 3 727 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 317,29 g |
| Tuky | 150,81 g |
| Vláknina | 22,78 g |
| Cholesterol | 2,90 g |
| Sodík | 8,26 g |
| Sůl | 19,16 g |
| Sacharidy | 265,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka - hlavička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQlL
Moje poznámka
Velikonoční nádivka - hlavička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQlL
Nejnovější recepty
Pórková polévka
Přidáno před 12 minutami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 9 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 11 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 13 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 14 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 16 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 16 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 17 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 17 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 18 hodinami
Suroviny:
vejce,
rohlík,
krkovice uzená,
plec vepřová,
petrželka,
majoránka,
pažitka,
pepř mletý,
kopřivy,
sůl,
česnek,
tuk
Komentáře (4)