Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obrácené vepřové řízky z trouby

Obrácené řízky, obalené ve vejci a mléce, krátce osmažené na pánvi a dopečené v troubě, jsou křehoučké a voní po česneku. Anglická slanina jim dodá šťavnatost a pokud jako přílohu zvolíte vařený brambor určitě nešlápnete vedle.

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

24. 5. 2022 09:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 346 kJ / 1 278 kcal
Bílkoviny30,52 g
Tuky100,77 g
Vláknina14,32 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 2,13 g
Sůl4,95 g
Sacharidy58,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyto řízky jsem jedla na návštěvě u kamarádky asi před 28 roky a od té doby je dělávám, dnes už jen jako vzpomínku na ni.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 5. 2022 18:06

Anna Kocikova: :-) děkuji, cibule i česnek tomu dodají šmrnc, kde to jde tak dám, jak já říkám můj syn by mohl mít česnek i v "krupicové kaši":-K hezký večer

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 5. 2022 18:03

elusenka: :-)díky za odpověď, chápu to, hovězí má úplně jinou chuť ale je to tak aspoň na 3 hodiny, čím déle se pomalu dělá tím je lepší. :-K Krásný večer

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 5. 2022 15:31

Moc hezky připraveno,líbí se mi i to vylepšení s cibulí:yes::-K

elusenka

25. 5. 2022 14:01

Marie Svarcova: Ze zadní kýty . Zkoušela jsem samozřejmě i z vepřového , ale nějak tomu nemůžu přijít na chut.

Marie Svarcova Marie Svarcova

24. 5. 2022 16:24

elusenka: :-) děkuji za komentář , tady to o tom je, aby každý vařil jak a co má rád;-) malý dotaz z jakého hovězího to děláš ? určitě to je dobrota:-K hezký zbytek dne

elusenka

24. 5. 2022 15:10

Já mám nejraději s hovězího masa. Řízky naruby byl šlágr když mi bylo asi 10 a recept originál byl s hovězího to mamka dělala často a já v tom pokračuji

Marie Svarcova Marie Svarcova

24. 5. 2022 12:02

RubyRom: :-)děkuji za komentář a jsem moc ráda, že to znáš , je to starý a oblíbený recept:-K hezký den

RubyRom RubyRom

24. 5. 2022 10:41

Moc dobré a u nás také velmi oblíbené:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, strouhanka, vejce, mléko, cibule, česnek, slanina anglická, olej

TopRecepty.cz

Obrácené vepřové řízky z trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRQQr