Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynzová roláda

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

13. 6. 2022 07:01

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 384 kJ / 1 765 kcal
Bílkoviny77,70 g
Tuky139,02 g
Vláknina15,74 g
Cholesterol 672 mg
Sodík 3,32 g
Sůl7,44 g
Sacharidy43,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

15. 6. 2022 20:34

Anna Kocikova: Ďakujem.:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 6. 2022 19:09

Terezko roládu máš moc hezkou:-KJá bych si pochutnala:-8

tejaja tejaja

13. 6. 2022 21:40

magdalenka: Anička, som na tom s mangoldom presne ako ty. <3 Ja mám tú výhodu, že mám záhradu pod lesom a je tam chladnejšie, takže mangold z predchádzajúceho roka ide pomalšie do kvetu. :-D Toto bol posledný, a čakám ako ty na nový. ;-)

tejaja tejaja

13. 6. 2022 21:38

Marie Svarcova: Maruška díky. ;-) Ten nápad s kozím syrom je výborný. Ja mám kozí syr rada. Díky za tip. ;-)

magdalenka magdalenka

13. 6. 2022 13:54

Bude to dobre, suroviny skvele. Uz mas cerstvy mangold? Ja som doteraz oberala listy z vlanajsieho, aj zlikvidovala. Novy este nedorastol, je to otazka par dni, rastie krasne.

Marie Svarcova

13. 6. 2022 08:04

:-):yes: Terezko máš to moc hezké (jen já brynzu nerada - můj problém) , možná zkusím s kozím sýrem :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Další recepty

Suroviny: těsto listové, slanina uzená, cibulka jarní, česnek, mangold, brynza, tvaroh jemný, vejce, estragon, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Brynzová roláda

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYwQy