Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 816 kJ / 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,66 g |
| Tuky | 11,15 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hlubší misce smícháme na kolečka nakrájenou cibulku, na půlměsíčky nakrájené ředkvičky, na půlky nakrájená rajčata, nakrájenou okurku a spolu s listy salátu promícháme.
Krok 2: Zalijeme připravenou zálivkou, můžeme nechat chvíli odležet v chladu.
Krok 3: Podáváme jako přílohu k masu, či samotné jako výbornou svačinku.
Zveřejněno 7. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní salát I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRQnv
Moje poznámka
Letní salát I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRQnv
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 6 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 53 minutami
Bábovka Albert
Ketynna před 1 hodinou
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 1 hodinou
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 1 hodinou
Rajská omáčka
Vershyna před 2 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 3 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 3 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 4 hodinami
Vosí hnízda
mares-mikulas před 4 hodinami
Suroviny:
směs salátová,
okurka salátová,
ředkvičky,
rajče cherry,
cibulka jarní,
olej olivový,
cukr,
voda,
ocet balsamiko,
Komentáře (1)