 
		
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 618 kJ / 148 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,13 g | 
| Tuky | 8,61 g | 
| Vláknina | 6,12 g | 
| Cholesterol | 26 mg | 
| Sodík | 14 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 13,58 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Na omastku trochu opeču na kolečka nakrájenou klobásu nebo párek.
	Krok 2: K uzenině přidám cibuli nakrájenou na čtvrtky a pak na plátky. Měla by být růžová a měkoučká.
	Krok 3: Následně do toho vmíchám na nudličky nakrájené zelené papriky, které v tom chvíli podusím.
	Krok 4: V tom čase spařím a oloupu rajčata, nakrájím je a přidám je k paprikám.
	Krok 5: Všechno spolu dusím (rajčata pustí šťávu, nebo podleju hrnkem nebo dvěma hrnky vody, podle toho, jak chci mít papriky měkké a kolik chci mít nakonec šťávy).
	Krok 6: Osolím, opepřím a hotové zaliji dobrou šlehačkou.
Pokud chci víc, do šlehačky rozkvedlám trochu hladké mouky a všechno ještě chvíli povařím.
Pokud chci víc, do šlehačky rozkvedlám trochu hladké mouky a všechno ještě chvíli povařím.
Zveřejněno 17. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Lečo se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRQvP
Moje poznámka
					 
				
Lečo se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRQvP
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 6 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 7 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 7 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 7 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 7 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 7 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 7 hodinami
						Suroviny:
						
							rajče, 
						
						
							paprika čerstvá zelená, 
						
						
							klobása, 
						
						
							cibule, 
						
						
							slanina, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							smetana ke šlehání
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (7)
Ta pani na ty zeme vazby nemela, rc mela cca od roku 1950, uz ho znala od ni i moje mama. Ale jasne, muze mit ten puvod. A parek? Kdyz doma klobasu nemam, parek mi opravdu nevadi. Nebo kousek uzenyho. Jsem zvedava, jestli to nekdo vyzkousi
Znám, je to moc dobre. Původ bych tipla Slovensko, Maďarsko.
A určitě s dobrou klobáskou a ne párkem.