Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 854 kJ / 921 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,13 g |
| Tuky | 68,51 g |
| Vláknina | 31,07 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 3,33 g |
| Sacharidy | 47,65 g |
Postup přípravy
Orestujeme dozlatova, přisypeme kmín a hlívu natrhanou na kousky, nesolíme. Dusíme 8-10 minut a necháme vychladnout. Krok 2: Chladnou směs rozmixujeme dohladka, nebo necháme kousky. Přidáme drobně nakrájenou druhou cibuli. Vmícháme všechny ostatní suroviny a dochutíme do lehce pikantní chuti. Podáváme s topinkami.
Zveřejněno 4. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívová pomazánka na způsob tataráčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xm3g
Moje poznámka
Hlívová pomazánka na způsob tataráčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xm3g
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 11 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 16 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 18 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 4 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 5 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 6 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 7 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 7 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 8 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 10 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 10 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
slanina uzená,
olej,
cibule,
česnek,
hořčice,
omáčka worcesterová,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kečup sladký,
olej,
sůl,
pepř,
kmín mletý
Komentáře (2)