Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 854 kJ / 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,13 g |
Tuky | 68,51 g |
Vláknina | 31,07 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,33 g |
Sacharidy | 47,65 g |
Postup přípravy
Orestujeme dozlatova, přisypeme kmín a hlívu natrhanou na kousky, nesolíme. Dusíme 8-10 minut a necháme vychladnout. Krok 2: Chladnou směs rozmixujeme dohladka, nebo necháme kousky. Přidáme drobně nakrájenou druhou cibuli. Vmícháme všechny ostatní suroviny a dochutíme do lehce pikantní chuti. Podáváme s topinkami.
Zveřejněno 4. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívová pomazánka na způsob tataráčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xm3g
Moje poznámka
Hlívová pomazánka na způsob tataráčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xm3g
Nejnovější recepty
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové knedlíčky s mákem a dušenými meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Gnocchi s cuketou a špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Salát s opečeným kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Gnocchi s cuketou, rajčaty a bazalkou
Přidáno před 17 hodinami
Rybízová marmeláda s Gelfixem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina s jogurtem
PetrAmis před 35 minutami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marienka@ před 44 minutami
Fofr bublanina
Skrabi před 48 minutami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 52 minutami
Dubajská čokoláda
Revali před 59 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Magic111 před 59 minutami
Kuře na jiný způsob
Blazenka před 1 hodinou
Borůvkový koláč s tvarohem
Kamculka před 1 hodinou
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 2 hodinami
Banánová vláčná bábovka
Prakva před 2 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
slanina uzená,
olej,
cibule,
česnek,
hořčice,
omáčka worcesterová,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kečup sladký,
olej,
sůl,
pepř,
kmín mletý
Komentáře (2)