Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 300 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,17 g |
Tuky | 12,02 g |
Vláknina | 21,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Houby očistíme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli na kroužky, kapii na kousky a česnek na plátky.
Krok 2: V hluboké pánvi rozehřejeme olej a postupně přidáme cibuli, kapii, osolíme a orestujeme do poloměkka. Zarestujeme nakonec lžičku protlaku a česnek.
Krok 3: Přidáme houby a za občasného promíchání dusíme pod pokličkou doměkka. V průběhu okořeníme. Nakonec by mělo být jen trocha šťávy.
Krok 4: Podáváme s hustou bramborovou kaší posypané petrželkou.
Zveřejněno 22. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové ragú podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2q6M
Moje poznámka
Houbové ragú podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2q6M
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 26 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Suroviny:
houby,
kapie,
cibule šalotka,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
tymián,
vločky chilli,
olej olivový,
petrželka
Komentáře (3)