Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou

Hodnocení receptu je 4,2 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 390 kJ /
571 kcal
Bílkoviny26,75 g
Tuky24,49 g
Vláknina15,35 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,40 g
Sacharidy54,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme nakrájenou cibuli, kolečka klobásy a chvíli restujeme. Přidáme paprikovou pastu, lžíci mouky a společně ještě krátce zarestujeme. Posypeme mletou paprikou, necháme ji rozvonět a hned zalijeme vývarem.
Prošleháme metličkou a přivedeme k varu. Krok 2: Do vařícího základu přidáme kostičky brambor a vaříme doměkka. Krátce před koncem vložíme zelí a zcezené a propláchnuté fazole. Společně krátce provaříme. Krok 3: Dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.

TIP: Abeceda polévek - recepty na každý den

Zveřejněno 27. 11. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/828Lr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/828Lr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
zelí kysané, brambory, fazole bílé, klobása pikantní, cibule, pasta papriková pikantní, paprika sušená sladká, ghee, mouka, vývar masový, sůl, pepř

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu