Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 390 kJ / 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,75 g |
| Tuky | 24,49 g |
| Vláknina | 15,35 g |
| Cholesterol | 123 mg |
| Sodík | 3,05 g |
| Sůl | 7,40 g |
| Sacharidy | 54,47 g |
Postup přípravy
Prošleháme metličkou a přivedeme k varu. Krok 2: Do vařícího základu přidáme kostičky brambor a vaříme doměkka. Krátce před koncem vložíme zelí a zcezené a propláchnuté fazole. Společně krátce provaříme. Krok 3: Dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.
Zveřejněno 27. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828Lr
Moje poznámka
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828Lr
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 13 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 26 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 29 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 34 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Suroviny:
zelí kysané,
brambory,
fazole bílé,
klobása pikantní,
cibule,
pasta papriková pikantní,
paprika sušená sladká,
ghee,
mouka,
vývar masový,
sůl,
pepř
Komentáře (3)