Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švestková povidla bez míchání

Povidla, podle tohoto receptu jsou moc dobrá. Nebojte se experimentovat. Lze přidat půl lžičky mleté skořice a rumovou esenci místo rumu. Skvělé jsou do buchet, jen tak na pečivo, nebo mlsejte samotné rovnou ze sklenice .

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 310 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 300 min + doba odležení

310 min (10 min příprava + 300 min tepelná úprava, + doba odležení)

25. 8. 2009 16:11

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 250 kJ / 5 079 kcal
Bílkoviny22,75 g
Tuky7,00 g
Vláknina87,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 187,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vaříme nejlépe v kastrolu nebo hrnci se silným dnem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

26. 8. 2009 06:21

Taky je dělám, ale celou dobu je "peču" v mírné troubě, mám to jako starodávný recept po babičce.

janana

25. 8. 2009 20:33

Dělám už mnoho let jenom nikdy nedávám ocet!!!:-(( Nekazí se a chutnají výborně.:-):-)

Věrka.

25. 8. 2009 18:01

Tyhle povidla znám a dělávám a jsou moc dobrý a nekazí se ani za několik let.

Lenka M.

25. 8. 2009 17:46

děkuju :yes: :-)

spagetka spagetka

25. 8. 2009 17:36

já to v závěru dávala do trouby jako na pečení .... ale i takto asi to jde;-)

Iness Iness

25. 8. 2009 17:30

spagetko máš pravdu a nebo taky postačí litinová plotýnka na plyn. sporák...:-)a nebo hrnec s silným dnem(dvojitým)...

Iness Iness

25. 8. 2009 17:28

Leni ze začátku pod pokličkou, asi hodinu a pak bez pokličky, aby se odpařila voda;-)

Lenka M.

25. 8. 2009 17:08

A vaří se to pod pokličkou nebo bez pokličky? Chci je zkusit a tak se raději ještě ptám ;-) kuju za odpověď :-)

spagetka spagetka

25. 8. 2009 16:42

Tenhle recept znám, je to dobré - jen bych malinko upřesnila - nedělejte to v smaltovaných poškozených nádobách nebo hliníkových! Pokud máte po babičce kameninu, kterou jste ještě neoprášili, tak na tohle je ideální!!!:-p:-*:yes:

Iness Iness

25. 8. 2009 16:23

Focení je můj koníček,jsem ale amatér se starším foťákem :-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 8. 2009 16:18

Moc hezká a zajímavá fotečka;-):yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: svestkova povidla recept na švestková povidla v troubě nejlepší švestková povidla švestková povidla recept recept na domaci švestková povidla domaci svestkova povidla v troube jak se dělají švestková povidla vareni povidel bez michani jak se dělají povidla domácí švestková povidla domácí povidla v troubě řídká švestková povidla nemíchaná povidla švestková povidla nemíchaná švestková marmeláda švestková povidla v troubě jak se vaří povidla nejlepší recept na švestková povidla domácí povidla povidla švestková

Suroviny: švestky, cukr písek, rum, sorban

TopRecepty.cz

Švestková povidla bez míchání

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qYWR