Kuřecí kousky se zeleninou a hoisin omáčkou
Pokud milujete vůně Asie a rychlá stir-fry jídla, na těchto kuřecích kouscích se zeleninou si určitě pochutnáte. Hoisin omáčka, typická pro čínskou kuchyni, se k této úpravě skvěle hodí – dodává pokrmu intenzivní chuť umami a jemnou sladkost.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 687 kJ / 642 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,55 g |
| Tuky | 25,35 g |
| Vláknina | 11,38 g |
| Cholesterol | 133 mg |
| Sodík | 3,07 g |
| Sůl | 6,93 g |
| Sacharidy | 45,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kousky se zeleninou a hoisin omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBgVW
Moje poznámka
Kuřecí kousky se zeleninou a hoisin omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBgVW
Nejnovější recepty
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Rychloštrúdl
Přidáno před 3 hodinami
Máslová dýně
Přidáno před 4 hodinami
Kakaový perník s marmeládou
Přidáno před 5 hodinami
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Kolínka s vajíčkem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 17 minutami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 2 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 3 hodinami
Medovníková roláda
vagundova před 4 hodinami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 4 hodinami
Krkovička pečená po staročesku
Lida.Rose před 4 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
sojová omáčka světlá,
škrob kukuřičný,
olej,
česnek,
zázvor,
mrkev,
cuketa,
cibule červená,
pórek,
kapie,
jidášovo ucho,
omáčka rybí,
omáčka sojová sladká,
ocet rýžový,
koriandr čerstvý,
chilli
Komentáře (3)