Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 206 kJ / 766 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,43 g |
| Tuky | 22,77 g |
| Vláknina | 10,95 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 340 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 31,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Dáme do mísy, přidáme mouku, drcený kmín, pepř, sůl a promícháme.
Krok 2: Na sádle osmažíme cibuli do růžova a maso na ní opečeme. Přilijeme vývar nebo masox s vodou. Dusíme asi 45 minut.
Krok 3: Potom přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, přilijeme ještě trošku vody a dusíme, dokud není maso měkké. Jestli se nám zdá štáva řídká, ještě trošku zahustíme záklechtkou a povaříme
Krok 4: Na konci dochutíme solí, popřípadě kmínem. Nejlepší příloha je kynutý knedlík
Zveřejněno 14. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky na kmíně a mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm8z
Moje poznámka
Vepřové kostky na kmíně a mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm8z
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 8 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 9 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
mrkev,
cibule,
kmín drcený,
pepř,
mouka hladká,
vývar vepřový,
sádlo,
sůl
Komentáře (3)