Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 684 kJ / 6 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,08 g |
Tuky | 167,02 g |
Vláknina | 61,60 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 1 062,04 g |
Postup přípravy
Hrušky oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle.
Přidáme cukr a pudink a smícháme.
Zveřejněno 26. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0rq
Moje poznámka
Buchta s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0rq
Nejnovější recepty
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 13 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 13 hodinami
Nakládaný křen
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno před 19 hodinami
Jablečná přesnídávka
Přidáno 12. 9. 2025 08:00:03
Filé s kapary
Přidáno 11. 9. 2025 20:45:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 25 minutami
Trochu zdravější tvarohový koláč
Janicee před 30 minutami
Helenské rohlíky
Fitulka před 52 minutami
Pečené maso
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
iveta.kroul před 2 hodinami
Cuketová topinková směs
Lendula-93 před 3 hodinami
Jablečný mošt - sterilovaný
Honsajo před 3 hodinami
Fazolová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Smažené sýrové kuličky
kanova.lenka@seznam.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
buchta z hrušek,
recepty z hrušek,
hrušky recepty,
recepty s hruškami,
hruskova buchta,
buchty z hrusek,
pečeme z hrušek,
buchta s hruškou,
pečeme s hruškami,
hruškové buchty,
pečení s hruškami,
buchta hrusky,
buchta s hrušek,
rychla buchta s hruskami,
recept s hruškami,
s hruškami,
hruškové recepty,
moucniky s hruskami,
pokrmy z hrušek,
hrušky buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
prášek do pečiva,
tuk hera,
mléko,
vejce,
hruška,
cukr,
pudink vanilkový
Komentáře (15)
No, podle poměru surovin to vypadá, že té mouky (pokud by byla použita HLADKÁ) je tak na hraně. A je-li navíc použita polohrubá, je těsto tzv "kratší" - rádo se trhá.
Použití "změklé HERY" je ptákovina
Nevím co s broskvemi...
Na wééékend se chystám na nějaký koláč...
Vyzkouším paralelně s mým těstem i toto zde a dám vědít jak to dopadlo (Héééru samozřejmě zmrazím a do těsta postrouhám)
takový problém někdy mívám také, moje maminka,od které mám recept, mi poradila abych postupovala rychle, přesně tak, jak radí mirca. Máslo by nemělo být příliž měkké.