Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 684 kJ / 6 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,08 g |
Tuky | 167,02 g |
Vláknina | 61,60 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 1 062,04 g |
Postup přípravy
Hrušky oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle.
Přidáme cukr a pudink a smícháme.
Zveřejněno 26. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0rq
Moje poznámka
Buchta s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0rq
Nejnovější recepty
Cuketové řezy s malinami
Přidáno před 4 hodinami
Bulgur s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Vafle bez cukru
Přidáno před 16 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 22 hodinami
Koláč s cuketou bez mouky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likér z aronie
jana.kulkova před 1 hodinou
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 3 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 3 hodinami
Vafle bez cukru
zdraveskamcou před 6 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 12 hodinami
Bábovka z televize
Petik05 před 13 hodinami
Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Kattyy před 14 hodinami
Rybičková pomazánka ze sardinek
Kajkajak před 14 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
jayjayka před 15 hodinami
Tématické fráze:
buchta z hrušek,
recepty z hrušek,
hrušky recepty,
recepty s hruškami,
hruskova buchta,
buchty z hrusek,
pečeme z hrušek,
buchta s hruškou,
pečeme s hruškami,
hruškové buchty,
pečení s hruškami,
buchta hrusky,
buchta s hrušek,
rychla buchta s hruskami,
recept s hruškami,
s hruškami,
hruškové recepty,
moucniky s hruskami,
pokrmy z hrušek,
hrušky buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
prášek do pečiva,
tuk hera,
mléko,
vejce,
hruška,
cukr,
pudink vanilkový
Komentáře (15)
No, podle poměru surovin to vypadá, že té mouky (pokud by byla použita HLADKÁ) je tak na hraně. A je-li navíc použita polohrubá, je těsto tzv "kratší" - rádo se trhá.
Použití "změklé HERY" je ptákovina
Nevím co s broskvemi...
Na wééékend se chystám na nějaký koláč...
Vyzkouším paralelně s mým těstem i toto zde a dám vědít jak to dopadlo (Héééru samozřejmě zmrazím a do těsta postrouhám)
takový problém někdy mívám také, moje maminka,od které mám recept, mi poradila abych postupovala rychle, přesně tak, jak radí mirca. Máslo by nemělo být příliž měkké.