Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 425 kJ / 1 775 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,47 g |
| Tuky | 66,84 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 823 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 239,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablka nastrouháme a poklademe na plech s pečicím papírem. Posypeme skořicovým cukrem.
Krok 2: Vejce s cukrem ušleháme do pěny, šleháme alespoň 15 minut. Na závěr vešleháme olej, kůru a přidáme sůl. Do ušlehané pěny ručně vmícháme prosátou mouku s kypřicím práškem.
Krok 3: Těsto rovnoměrně nalijeme na jablka a vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 200 °C asi 10 minut.
Krok 4: Po upečení položíme na piškot pečicí papír a přiklopíme válem. Pomocí válu plech obrátíme a odstraníme pečicí papír z jablek. Pak horké stočíme do rolády a necháme vychladnout.
Zveřejněno 8. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškotová roláda s jablky I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZQO9
Moje poznámka
Piškotová roláda s jablky I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZQO9
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 41 minutami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 11 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Suroviny:
jablko,
cukr skořice,
vejce,
cukr,
mouka hladká,
olej,
sůl,
prášek do pečiva,
Komentáře (1)