Vepřové mleté válečky na zelenině a uzeném
Mleté maso připravené v pomalém hrnci zůstává šťavnaté a nezmenšuje ani výrazně objem. Kromě přípravy masa a zeleniny před vložením do hrnce, si vše podstatné obstará přístroj sám. Výsledné válečky včetně přílohy svou skvělou chutí příjemně překvapí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 632 kJ / 2 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,53 g |
Tuky | 132,97 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,20 g |
Sacharidy | 98,32 g |
Postup přípravy
Na talíři posypeme pokrájenou vhodnou bylinkou.
Zveřejněno 9. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové mleté válečky na zelenině a uzeném
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERqPl
Moje poznámka
Vepřové mleté válečky na zelenině a uzeném
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERqPl
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 13 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra dušená
jiri.vs před 2 minutami
Lehký cottage salát
Fitulka před 5 minutami
Bublanina II
dejvi01 před 14 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 15 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 2 hodinami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 15 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 15 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 16 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sýr tvrdý,
cibule,
česnek,
koření provensálské,
pepř mletý,
sůl,
bůček uzený,
olej,
cibule,
česnek,
brambory,
mrkev,
kmín drcený,
sůl,
máslo,
Komentáře (8)
Marie Svarcova-Maruško děkuji