Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírové bramboráčky s Romadurem

Křupavé bramboráky ochucené majoránkou a česnekem jsou oblíbenou klasikou. Zkuste tentokrát do těsta přidat kefír a bramborák doplnit o kousek Romaduru. Jistě si oblíbíte i tuto verzi.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

15. 10. 2023 13:10

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 910 kJ / 1 174 kcal
Bílkoviny44,68 g
Tuky30,38 g
Vláknina22,12 g
Cholesterol 541 mg
Sodík 706 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy171,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Majoránku jsem dala čerstvou, napůl se sušenou, byly krásně voňavé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 10. 2023 19:20

:-)<3:yes::yes: recept se mi moc líbí - určitě brzy udělám :-K

Bayta (moderátorka)

15. 10. 2023 15:12

Super nápad, jak vylepšit bramboráky :) jsem zvědavá na ten kefír v těstě.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, vejce, kefír, mouka polohrubá, strouhanka, cibule sušená smažená, česnek, kmín drcený, pepř mletý, sůl, majoránka, sádlo, sýr romadur

TopRecepty.cz

Kefírové bramboráčky s Romadurem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8ZkG