Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 834 kJ / 1 872 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,35 g |
| Tuky | 142,50 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 1,81 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 83,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáček vymažeme silně máslem a důkladně posypeme strouhankou (může ležet i v menší vrstvě na dně).
Krok 2: Kotlety naklepeme a po okrajích nařízneme. Posolíme z obou stran a položíme na strouhanku.
Krok 3: Hustě posypeme sýrem a nakrájíme na ně zbytek másla.
Krok 4: V hodně vyhřáté troubě zapékáme 30 minut. Troubu vypneme, maso zalijeme vínem rozředěným s vodou a necháme v troubě ještě 15 minut dojít.
Zveřejněno 29. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinařské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rjg
Moje poznámka
Vinařské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rjg
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 1 hodinou
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 58 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 2 hodinami
Frgálová buchta
Merylas před 2 hodinami
Buchty na páře
Merylas před 2 hodinami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 2 hodinami
Tématické fráze:
kanci kotleta,
vinařské maso,
kančí kotleta recepty,
kotlety v troubě,
kanci kotlety,
vinarske maso recept,
kančí kotlety na houbách,
kotlety vepřové zapekané,
recepty z kotlety,
kotlety na na červeném víně,
vinarske vepřové kotlety,
kotlety recept,
vinařské vepřové kotrlety,
vinarenske maso recept,
prirodni kotlety pecene v troube,
kanec kotlety,
prirodni kotlety v troubě,
pecene kotlety pod strouhankou,
vinarske platky,
vinařské kotletky
Suroviny:
kotleta,
sýr strouhaný,
víno červené,
voda,
strouhanka,
máslo,
sůl
Komentáře (4)