Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prsa z divoké kachny v pomalém hrnci

Maso zvěřiny je velmi ceněné pro své nutriční hodnoty. Příprava je sice obvykle trošku pracná a delší, ale moderní spotřebič, jakým je pomalý hrnec, vám pomůže. Připravíte luxusní pokrm, po kterém se jen zapráší.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 260 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 240 min

260 min (20 min příprava + 240 min tepelná úprava)

5. 1. 2024 02:15

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie151 kJ / 36 kcal
Bílkoviny1,15 g
Tuky0,20 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,00 g
Sacharidy7,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doba tepelné úpravy se může lišit podle typu pomalého hrnce a stáří kachny.

varimebeztuku.blogspot.com/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

5. 1. 2024 12:49

Miluji zvěřinu. Kachní prsa jsou lahůdka. Muselo to být moc dobré.:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kachna, bobkový list, jalovec, koření nové koření, pepř, rozmarýn, sůl, mouka hladká

TopRecepty.cz

Prsa z divoké kachny v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBPpY