Cuketovo-mrkvová pomazánka s naklíčenou vojtěškou
Udělejte něco pro své zdraví a ochutnejte cuketovo-mrkvovou pomazánkou obohacenou o naklíčenou vojtěšku. Klíčky jsou ty nejčerstvější vitamíny, jaké si můžete po zimě dopřát a považují se za elixír života.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 326 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,83 g |
| Tuky | 20,90 g |
| Vláknina | 16,45 g |
| Cholesterol | 62 mg |
| Sodík | 247 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 21,04 g |
Postup přípravy
Rozmixujeme tyčovým mixérem a vmícháme hořčici a smetanu. Krok 4: Podáváme s čerstvým pečivem a ozdobíme klíčky vojtěšky (nebo jinými).
Zveřejněno 5. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketovo-mrkvová pomazánka s naklíčenou vojtěškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk2pP
Moje poznámka
Cuketovo-mrkvová pomazánka s naklíčenou vojtěškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk2pP
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 18 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin
Lucy27 před 20 minutami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 48 minutami
Moji utopenci
marky79 před 1 hodinou
Pudinkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 2 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 3 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Suroviny:
cibule šalotka,
máslo,
česnek,
mrkev,
cuketa,
cibulka jarní,
sůl,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
smetana,
Komentáře (2)