Sýrová pomazánka s pestem z medvědího česneku
Medvědí česnek se svojí aromatickou vůní láká ke sběru zejména na začátku jara. Můžeme si z něj připravit mnoho různých pokrmů. V tomto receptu připravíme pesto z jeho listů, s ořechy a sýrem. To pak použijeme do lahodné sýrové pomazánky.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 662 kJ / 2 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,44 g |
Tuky | 223,30 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 8,47 g |
Sůl | 20,75 g |
Sacharidy | 31,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová pomazánka s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5Vp
Moje poznámka
Sýrová pomazánka s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5Vp
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 22 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 32 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Suroviny:
sýr smetanový,
sýr strouhaný,
máslo,
majonéza,
pesto z medvědího česneku,
sůl,
pepř mletý,
zdobení,
pečivo,
list medvědího česneku,
sůl,
olej olivový,
mandle loupané,
parmazán
Komentáře (5)