Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pampeliškový sirup podle Elišky

Louka plná žlutých pampeliškových květu lahodí našemu oku. Květy však mají své využití v kuchyni, připravit z nich můžeme třeba sirup, kterým si můžeme osladit čaj, nebo z něj připravit šťávu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby louhování

80 min (50 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby louhování)

29. 4. 2024 14:32

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie16 735 kJ / 4 000 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 000,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Sirup můžeme využít do čaje, nebo jako šťávu. Já ho mám nejraději v létě s ledem, lístky máty a zalitý sodovkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

1. 5. 2024 19:14

elza_420: Děkuji, dopsala jsem do receptu. :-K

elza_420 elza_420

1. 5. 2024 07:38

Merylas: Dobrý den, 20g :-)

Merylas Merylas (moderátorka)

30. 4. 2024 15:13

Chtěla bych se zeptat, kolik gramů kyseliny citronové je v tom malém sáčku. Děkuji.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: květy pampelišek, voda, citron bio, cukr, kyselina citronová

TopRecepty.cz

Pampeliškový sirup podle Elišky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/689KQ