Směs z pečených lilků a paprik
Z úrody lilků, rajčat a paprik můžeme připravit výbornou pečenou směs, která se hodí na topinky i jako příloha k pečenému masu. Pečení chuť zeleniny dobře zvýrazní, pěknou vůni jí dodáme voňavými bylinkami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 692 kJ / 1 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,95 g |
Tuky | 144,07 g |
Vláknina | 11,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 64,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Směs z pečených lilků a paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zOW
Moje poznámka
Směs z pečených lilků a paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zOW
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 21 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 1 hodinou
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 4 hodinami
Suroviny:
lilek,
olej olivový,
paprika čerstvá červená,
rajče,
česnek,
sůl,
cukr,
ocet vinný,
čerstvé bylinky
Komentáře (3)