Pečená zelenina s krutonky a falešným „balkánským sýrem”
Připravte k lehké večeři sezónní zeleninu s „fake” balkánským sýrem a dozlatova vypečenými krutonky. Křupavé kousky pečiva natáhnou chuť a vůni zeleniny i kvalitního oleje. Můžete zpracovat zbytky zeleniny a přitom vykouzlit chutný pokrm.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 485 kJ / 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,33 g |
| Tuky | 2,98 g |
| Vláknina | 32,95 g |
| Cholesterol | 11 mg |
| Sodík | 15,33 g |
| Sůl | 38,00 g |
| Sacharidy | 75,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená zelenina s krutonky a falešným „balkánským sýrem”
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Ppv
Moje poznámka
Pečená zelenina s krutonky a falešným „balkánským sýrem”
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Ppv
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 11 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 6 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 7 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 7 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 8 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 8 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 9 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 9 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 9 hodinami
Suroviny:
tvaroh na strouhání,
voda,
sůl,
celer,
mrkev,
řepa červená,
brambory,
lusky fazolové,
cuketa,
rajče cherry,
paprika,
cibule,
česnek,
houska,
olej,
ratatouille,
pepř
Komentáře (5)