Pečená zelenina s krutonky a falešným „balkánským sýrem”
Připravte k lehké večeři sezónní zeleninu s „fake” balkánským sýrem a dozlatova vypečenými krutonky. Křupavé kousky pečiva natáhnou chuť a vůni zeleniny i kvalitního oleje. Můžete zpracovat zbytky zeleniny a přitom vykouzlit chutný pokrm.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 485 kJ / 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,33 g |
| Tuky | 2,98 g |
| Vláknina | 32,95 g |
| Cholesterol | 11 mg |
| Sodík | 15,33 g |
| Sůl | 38,00 g |
| Sacharidy | 75,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená zelenina s krutonky a falešným „balkánským sýrem”
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Ppv
Moje poznámka
Pečená zelenina s krutonky a falešným „balkánským sýrem”
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9Ppv
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 3 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 4 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 5 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 7 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Suroviny:
tvaroh na strouhání,
voda,
sůl,
celer,
mrkev,
řepa červená,
brambory,
lusky fazolové,
cuketa,
rajče cherry,
paprika,
cibule,
česnek,
houska,
olej,
ratatouille,
pepř
Komentáře (5)