Špikovaná krůtí pečínka
Krůtí maso je vyhledáváno zejména pro svoji jemnou chuť a dietní vlastnosti. Prošpikovaný krůtí řízek si zachová svoji šťavnatost a maso bude krásně křehké. K masu můžeme podávat různě upravené brambory.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 699 kJ / 2 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,20 g |
Tuky | 274,60 g |
Vláknina | 2,48 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 5,95 g |
Sůl | 14,50 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikovaná krůtí pečínka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zq5
Moje poznámka
Špikovaná krůtí pečínka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zq5
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 12 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 32 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 38 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 54 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 1 hodinou
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Suroviny:
prsní řízek,
špek uzený,
paprika sterilovaná,
olej olivový,
koření grilovací,
brambory,
sůl
Komentáře (1)