Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,81 g |
| Tuky | 36,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 181 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 12,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle v jemnej omáčke s hráškom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRO2
Moje poznámka
Tagliatelle v jemnej omáčke s hráškom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRO2
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 15 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 55 minutami
Išlské dortíčky
dra.carol před 2 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 2 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 9 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 11 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 12 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 13 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 13 hodinami
Tématické fráze:
penne,
těstoviny emiliana,
rigatoni recept,
spagety emiliana,
těstoviny rigatoni recept,
těstoviny rigatoni recepty,
príprava omáčky emiliane,
těstoviny rigate,
kuřecí penne,
tagliatelle recepty,
rigatoni recepty,
pennerigate carbonara,
penne těstoviny recepty,
tagliatelle recept,
tagliatelle emiliane recept,
těstoviny rigati,
penne rigatoni,
penne rigatte,
penne rigate s kuřecim masem,
conchiglioni recept
Suroviny:
šunka dušená,
hrášek mražený,
cibule šalotka,
máslo,
smetana na vaření,
víno bílé suché,
sýr tvrdý,
pepř mletý,
sůl,
nať petrželová,
tagliatelle
Komentáře (4)