Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cikánská hovězí

Šťavnatou pečeni s tmavou omáčkou připravíme na cibulce a doplníme ji rajčaty a paprikou. Vaření si usnadníme použitím sterilovaného leča. Pokrm dobře ochutíme mletou paprikou a pepřem. Náš recept je jednoduchou klasikou na víkend, které k dokonalosti chybí už jen domácí knedlík nebo čerstvý chléb.

Hodnocení receptu je 5,0 (67×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min podle tuhosti masa

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava, podle tuhosti masa)

8. 9. 2009 20:58

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 484 kJ / 594 kcal
Bílkoviny114,03 g
Tuky7,57 g
Vláknina7,05 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy15,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iriska Iriska

15. 11. 2009 16:58

To byl dnešní oběd a moc nám chutnal. Vařila jsem z 1/2 kg masa a zdálo se mi moc dávat tam velké lečo. Dala jsem jenom třetinkové i se šťávou a pro nás bylo tak akorát. Ale každému chutná jinak. Opravdu vynikající :yes: Dávám si do oblíbených a tobě posílám bodíka.

mirca75 mirca75

8. 11. 2009 10:31

Jani73:-)paráda:yes::-p.

dzungila

7. 11. 2009 22:56

Jani - :yes:;-)

jana73

7. 11. 2009 22:47

Ještě jsem si dovolila přidat fotku:-K

dzungila

7. 11. 2009 16:34

Díky za pochvalu!:-8 To mě těší!;-)

jana73

7. 11. 2009 14:28

Dnes jsme měli k obědu a bylo to MŇAM, MŇAM, MŇAM:yes:

mari1912

3. 11. 2009 16:03

Uděluji bodík.Nejenom,že to krásně vypadá,ale i chutná:-pA i ta barvička je krásně hnědá-jako na fotografii.Ještě nevím,co k tomu tej mej rodince udělám.Rýže je pro ně hladová:-))Takže asi knedlík-ale koupenej;-)

mari1912

3. 11. 2009 15:36

Jsem právě v polovině vaření a zatím to vypadá a voní skvěle.;-)

dzungila

3. 11. 2009 01:26

Šťávu z leča do omáčky nepřidávám, tak proto...

marhule

2. 11. 2009 16:21

nechápu!:-// proč cedit lečo přes cedníka,pak přidat k masu

dzungila

17. 10. 2009 21:29

Nic zvláštního. Jenom foťák jinak nasvítil omáčku v hrnci a na talíři...

Denisse

16. 10. 2009 16:25

tak přemýšlím co to mu dodalo tak tmavou barvu ? :-O

Paprika Paprika

9. 9. 2009 22:18

Dělám podobně s rýží a je to dobrota.:-p:-p +:yes:

mirca75 mirca75

8. 9. 2009 23:48

Dzungila:-)krásné fotečky u nádherně vypadajícího jídla:-p:-p.Posílám boďku a ještě jeden zvlášť pro ten krásně nadýchaný knedlík;-)

Bibinka Bibinka

8. 9. 2009 21:41

Dzungilo, krásnej recept i fotky, kdo by řekl, že cikáni,nebo rómové mají tak dobroučkou meny:-Dposílám ti jasnýho boďana:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cikánská omáčka cikánská hovězí pečeně cikánská omáčka s rýží cikánská hovězí pečeně recept cikánská hovězí cikánská hovězí omáčka cikánská pečeně cikánská omáčka z vepřového cikánská cikánská omáčka recept cikánská vepřová pečeně s rýži hovězí cikánská cikánská pečeně s vepřového masa cikanska pecene recept cikánská pečeně s rýží cikánská hovězí pečeně - recept cikánská pečeně z vepřového masa recept na cikánskou omáčku recept domácí cikánská omáčka cikánská hovězí s rýží

Suroviny: hovězí zadní, lečo, cibule, paprika sušená sladká, kmín celý, mouka hladká, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Cikánská hovězí

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N942