Vepřové kostky na sladkokyselých hříbkách a čerstvé paprice v pomalém hrnci
Pomalý hrnec je skvělý pomocník, který ušetří spoustu času. Vepřové maso v něm připravené je krásně měkké a spolu s čerstvou paprikou a hříbky ve sladkokyselém nálevu chutná skvěle. Vychutnejte si ho třeba s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky na sladkokyselých hříbkách a čerstvé paprice v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6Y6
Moje poznámka
Vepřové kostky na sladkokyselých hříbkách a čerstvé paprice v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6Y6
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 3 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 12 minutami
Domácí langoše
Jurkano před 15 minutami
Perníčky
horakova654 před 40 minutami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 58 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 1 hodinou
Vařená majonéza
SenBri před 1 hodinou
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 1 hodinou
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 1 hodinou
Suroviny:
plec vepřová,
houba hřib,
paprika,
paprika,
cibule,
česnek,
vývar masový,
máslo,
olej,
sůl,
pepř mletý,
voda,
mouka hladká,
hořčice plnotučná,
petrželka
Komentáře (4)