Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarkové bagetky pre Katarínku

Hodnocení receptu je 5,0 (82×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 9. 2009 16:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 057 kJ / 2 404 kcal
Bílkoviny60,80 g
Tuky73,45 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 104 mg
Sodík 652 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy364,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Díky tatarce jsou bagetky vláčné několik dnů a hezky voní.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Natalka

20. 9. 2009 17:41

Ja jen takovou otázku, nikde jsem to neviděl, na kolik stupňů v horkovzdušné trobě tomám péct

cathleen cathleen

20. 9. 2009 14:14

Hani, jsou skvostné! :yes::yes:

HankaPu HankaPu

20. 9. 2009 13:57

Dnes jsem vyzkoušela tyhle bagetky a mám z nich velkou radost:-D:-D jako začátečník jsem si moc netroufala, ale dopadlo to dobře. Těsto jsem měla zadělané večer a na radu cathleen, jsem ho nechala kynout přes noc v lednici. Ráno se s ním pěkně pracovalo, vůbec nelepilo. Bagetky jsem dělala ručně, tak nejsou tak parádní jako má cathleen, ale chuťově jsou vynikající:yes::yes::yes: jsou takové jemné a vláčné a asi si koupím ten plech, protože teď se vrhnu na všechny rohlíky ,housky a bagety od cathhlen a pěkně všechnzy vyzkouším:yes: posílám bodíka a pořádnýho:yes: +

cathleen cathleen

19. 9. 2009 18:35

Plech, tento i širší, dostaneš tady : http://www.pekarskyraj.cz/inshop/formy_plechy/plec...
Mají spoustu krásných věcí, třeba i raznici na kaiserky....:-8

strakule

19. 9. 2009 18:29

..čtu tady o "bagetovém plechu" :-O, může mi někdo poradit, kde se dá zakoupit? Vypadá to na dobrou pomůcku při pečení těchto úžasných bagetek :-)

cathleen cathleen

19. 9. 2009 06:27

:-)Ještě jednou moc díky za všechnu chválu:-8
Miri, věř tomu, že opravdu hodně dělá ten bagetový plech!:-)) Jíme i očima, proto jsem ho koupila. Bagety z něj jsou dokonalé - strčíš do něj tenké nudle těsta, ono nakyne a když ho dáš péct, plech bagetky peče i zespoda.:yes: (připadám si jak dealer těchto plechů:-)) ale nejsem! Jen jsou fakt báječné a pokud s nimi budeš zacházet normálně, máš je na celý život. Teflon na nich, či co to je, je v pěkně silné vrstvě)

mirca75 mirca75

18. 9. 2009 21:27

Cathleen:-)báječné:yes:.Posílám boďku č.18 a moc si přeji je jednou upéct takhle krásné:-*.Jsi velká šikulka:-)

Merylas Merylas (moderátorka)

16. 9. 2009 21:11

Nádherné, jako vždy:yes:+

Hella Hella (moderátorka)

15. 9. 2009 11:26

Krásné, krásné, posílám bodík. Myslím, že je tu i velice podobný recept na kynuté těsto s Majolkou®, tohle s tatarkou je i rovnou ochucené. Tato těsta jsou velice dobrá a dlouho vláčná.

paajus

15. 9. 2009 08:34

Díky moc, cathleen, zkusím tu tatarku a především tvoje bagety, hrozně se mi líbí.:-8:-p O víkendu čekáme hosty, tak se to hodí. Doufám, že se podaří.:-))

cathleen cathleen

15. 9. 2009 07:56

Ach, to, že nežiješ tady, je informace, která mi unikla:-)
A výrobu domácí Majolky® a tatarky ti vřele doporučuji, protože je mnohem levnější než kupovaná, lepší a můžeš si ji ochutit podle sebe. Moji kluci třeba kupovanou vůbec nejedí, je na ně moc kyselá.
Držím ti:yes:;-)

paajus

15. 9. 2009 07:37

cathleen - vím, že to zní neuvěřitelně, ale nesežene se.:-// Momentálně nežiji v Česku. A domácí jsem nikdy nezkoušela, protože jsem neměla potřebu, ale asi to tady teď taky vyzkouším. Jinak děkuji za odpověď a přeji pěkný den.:-))

cathleen cathleen

15. 9. 2009 06:34

Paajus...u vás nedostaneš koupit tatarskou omáčku?:-O
Majolka® by se použít určitě dala, ale není tak ochucená jako tatarka....bagetky jsem dělala z domácí tatarské omáčky, potřebovala jsem využít zbytek:-D

Bagetky jsou křupavé, vevnitř vláčné, během chvilky vložím foto řezu. Bohužel focené večer, proto s bleskem (a to není ono, nejsou pořádně vidět póry), ale aspoň takhle - rána se totiž nedožily:-))
A všem moc děkuju za pochvaly:-8

Jenda1 Jenda1

14. 9. 2009 22:20

Cathleen, škoda, že se nemůžu zakousnout;-(. Vypadají tak voňavě a křupavě;-). Posílám třináctý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Paprika Paprika

14. 9. 2009 20:09

Cathleen - bagetky jak malované :yes::yes::yes: +;-)

1 5 6 7 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tatarkové pečivo těsto na bagetky bagetky vyroba tatarky vyroba Majolky® domaci bagetky recept na bagetu jak se dělá tatarka jak se dela tatarska omacka jak se dela majoneza housky s Majolkou® jak udelat tatarku recept na bagety vyroba tatarske omacky recept na bagetky tatarkové housky bageta recept jak udělat Majolku® tatarská omáčka recept recept na výrobu tatarky

Suroviny: voda, cukr, droždí, tatarská omáčka, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl

TopRecepty.cz

Tatarkové bagetky pre Katarínku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5rj