Tatarkové bagetky pre Katarínku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 057 kJ / 2 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,80 g |
Tuky | 73,45 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 364,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Díky tatarce jsou bagetky vláčné několik dnů a hezky voní.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2009 17:41
20. 9. 2009 14:14
20. 9. 2009 13:57
19. 9. 2009 18:35
Mají spoustu krásných věcí, třeba i raznici na kaiserky....
19. 9. 2009 18:29
19. 9. 2009 06:27
Miri, věř tomu, že opravdu hodně dělá ten bagetový plech! Jíme i očima, proto jsem ho koupila. Bagety z něj jsou dokonalé - strčíš do něj tenké nudle těsta, ono nakyne a když ho dáš péct, plech bagetky peče i zespoda. (připadám si jak dealer těchto plechů ale nejsem! Jen jsou fakt báječné a pokud s nimi budeš zacházet normálně, máš je na celý život. Teflon na nich, či co to je, je v pěkně silné vrstvě)
18. 9. 2009 21:27
16. 9. 2009 21:11
15. 9. 2009 11:26
15. 9. 2009 08:34
15. 9. 2009 07:56
A výrobu domácí Majolky® a tatarky ti vřele doporučuji, protože je mnohem levnější než kupovaná, lepší a můžeš si ji ochutit podle sebe. Moji kluci třeba kupovanou vůbec nejedí, je na ně moc kyselá.
Držím ti
15. 9. 2009 07:37
15. 9. 2009 06:34
Majolka® by se použít určitě dala, ale není tak ochucená jako tatarka....bagetky jsem dělala z domácí tatarské omáčky, potřebovala jsem využít zbytek
Bagetky jsou křupavé, vevnitř vláčné, během chvilky vložím foto řezu. Bohužel focené večer, proto s bleskem (a to není ono, nejsou pořádně vidět póry), ale aspoň takhle - rána se totiž nedožily
A všem moc děkuju za pochvaly
14. 9. 2009 22:20
14. 9. 2009 20:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 8 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 21 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 34 minutami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 50 minutami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 1 hodinou
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 4 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí tatarská omáčka snadno a rychle. Víte, bez čeho se neobejdete?
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: tatarkové pečivo těsto na bagetky bagetky vyroba tatarky vyroba Majolky® domaci bagetky recept na bagetu jak se dělá tatarka jak se dela tatarska omacka jak se dela majoneza housky s Majolkou® jak udelat tatarku recept na bagety vyroba tatarske omacky recept na bagetky tatarkové housky bageta recept jak udělat Majolku® tatarská omáčka recept recept na výrobu tatarky
Suroviny: voda, cukr, droždí, tatarská omáčka, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
115 názorů