Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 000 kJ / 1 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,39 g |
| Tuky | 50,35 g |
| Vláknina | 6,10 g |
| Cholesterol | 851 mg |
| Sodík | 376 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 198,81 g |
Postup přípravy
Kávový máslový krém:
Do klasického máslového krému přidáme silnou uvařenou kávu nebo 1,5 lžičky mleté kávy.
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kávová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AX9
Moje poznámka
Kávová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AX9
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 7 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 8 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 10 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 56 sekundami
Banánový chlebíček II
Krize před 13 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 16 minutami
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 18 minutami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
Kajkajak před 47 minutami
Banánové vafle
Hajecna Katka před 2 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
L.Komrska před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Guláš staré rančerky
ErikaU před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
RadunkaD před 3 hodinami
Tématické fráze:
kávový krém recept,
zdobení rolád,
máslový krém do rolády,
nejlepší krém do rolády,
zdobení rolády,
krem do rolady,
máslový krem recept,
krémy do rolád,
krém na roládu,
recept na krém do rolády,
recept na kávovou roládu,
maslová roláda,
máslový krém,
kavovy maslovy krem,
zdobení roláda,
piškotová roláda recept,
kavovy krem,
máslový krém na roládu,
kávová roláda se šlehačkovým krémem,
rolády zdobení
Suroviny:
cukr,
žloutek,
káva černá,
oříšky,
prášek do pečiva,
mouka hladká,
bílek
Komentáře (4)