Bagetka nejen na výlet
Hovězí jazyk je velmi jemný, má zajímavou chuť i texturu. Protože se hodí i do studených pokrmů, je ideální jako vydatná svačina na výlety nebo do zaměstnání. Vychutnáme si ho v bagetce spolu s pikantním jablečným čatní.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagetka nejen na výlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgG6
Moje poznámka
Bagetka nejen na výlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgG6
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 10 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 10 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 10 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 55 minutami
Karamelový dezert
thekumsen před 57 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 2 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 2 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 4 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 4 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 5 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 6 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 6 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 6 hodinami
Suroviny:
jazyk hovězí,
jablko,
chilli,
skořice,
med,
salát,
rajče,
sýr gouda,
bageta
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.