Gnocchi s houbami
Gnocchi jsou v poslední době velmi oblíbeným a vyhledávaným pokrmem, zejména z důvodu úspory času. Ve vysoké kvalitě je pořídíte téměř v každém obchodě s potravinami. Zkuste je připravit s vepřovým masem, houbami a krémovou omáčkou z Lučiny a smetany.
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky.
Krok 2: Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu.
Krok 3: Na hlubší pánev dáme sádlo, na kterém osmažíme ze všech stran masové nudličky. Po usmažení, přidáme k masu najemno nakrájenou cibuli a krátce osmažíme.
Krok 4: K masu přidáme houby, osolíme, opepříme, podlijeme horkým vývarem a dusíme do změknutí masa asi 30-45 minut.
Krok 5: Když máme maso měkké, přidáme Lučinu, kterou necháme rozpustit, zalijeme smetanou a necháme přejít varem.
Krok 6: Do masové směsi vmícháme předem uvařené noky, prohřejeme a úplně na konec přidáme najemno nakrájenou petrželku.
Zveřejněno 24. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6QzQ
Moje poznámka
Gnocchi s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6QzQ
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 3 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 3 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 5 hodinami
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 6 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 1 hodinou
Perníčky Marie
salajkol před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 4 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 5 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 5 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 5 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 5 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
sádlo vepřové,
cibule,
noky bramborové,
houby,
sůl,
pepř mletý,
smetana ke šlehání,
lučina,
petrželka
Komentáře (1)