Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výborná buchta s jablkovým rosolem

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 35 min

70 min (35 min příprava + 35 min tepelná úprava)

9. 10. 2009 17:24

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie19 044 kJ / 4 552 kcal
Bílkoviny68,91 g
Tuky139,48 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 530 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy741,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to opravdu moc dobré, takové lehké a buchta není suchá, ale krásně nadýchaná. Možná by se hodilo ještě ozdobit šlehačkou...

inspirace internet, bohužel nepamatuju....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LenishQka

31. 1. 2010 23:21

Zkoušela jsem :yes: .. a muzu doporucit,byla vyborna .. jen trosku skorice napovrch a nemela chybu :yes:

petulen petulen

7. 11. 2009 09:14

Dnes vyzkouším :-pa přidám foto,:-K:yes::yes::yes:

janaka janaka

26. 10. 2009 10:59

Tak super, jsem moc ráda, že chutná. Je pravda, že rosolu by mohlo být víc, nebo ještě pod něj dát nastrouhaná jablka;-)...

pes.filipes

26. 10. 2009 08:09

Děkuji za tento recept!! Snad ještě nikdy se mi buchta takhle nepovedla, vynikající vláčný piškot, a rosol eňo ňuňo:-) doporučuji ho dát klidně víc, buchta to snese a jen se na jazyku rozplývá. Navíc jsem do něj přidala vanilkový a skořicový cukr a všichni kdo jen prošli kolem se ptali co to tak nádherně voní...
Snadný a efektní recept, posílám bodík:-)

janaka janaka

22. 10. 2009 11:04

No ten rosol se leje na teplou buchtu, takže by ta zakysanka asi tekla....jedině počkat až buchta vychladne...nebo to zakysankou ozdobit;-)

pes.filipes

22. 10. 2009 10:42

vyzkouším...Myslíte že bych něco zkazila, kdybych ještě pod rosol natřela kysanou smetanu?

janaka janaka

9. 10. 2009 21:46

Děkuji všem za pochvalné komentíky, buchta je opravdu dobrá:-p teda byla:-//. Dlouho jsem tu nebyla a nějak se tu nepoznávám:-O ale určitě změna k lepšímu:yes::-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 10. 2009 20:08

Znáte někdo citoslovce na polknutí:-?:-(:-//;-(:yes::yes::yes::yes::-)):-D

pipre pipre

9. 10. 2009 17:59

Tento recept mi přišel vhod na zítra:yes:..mám dost jablek a také jablečný mošt mohu udělat z jablek v odšťavňovači :-)..mám ráda moučníky s ovocným želé :-)dnes jsem dělala od Mirči tvarohový koláč s jablky a také je skvělý. :yes:3.

ruzena ruzena

9. 10. 2009 17:53

mmmňam:-pvypadá mooc jedle:-p

Paprika Paprika

9. 10. 2009 17:46

Mňam, Mňam :-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta s pudinkem a jablky buchta s jablky buchta lehká buchta výborná buchta z jablek lehke buchty piškot s rosolem buchta s jabkama ovocná buchta s rosolem buchta s jablky a pudinkem buchta z jablek řezy s rosolem moučníky z jablek třená buchta s jablky jablečný rosol buchta s pudinkem buchta s tvarohem a rosolem buchty z jablek buchta recept řezy s ovocem a rosolem

Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, voda perlivá, tuk, mouka hrubá, mošt jablečný, pudink vanilkový, jablko, cukr krupice

TopRecepty.cz

Výborná buchta s jablkovým rosolem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQE3