Játra na kokosu

toprecepty.cz Kuchař:

Pokrmy z vnitřností 7 názorů

21

Suroviny

8 plátků telecích jater
sůl
pepř
2 lžíce sójové omáčky
lžíci strouhaného kokosu
4 lžíce oleje
cibuli
2 stroužky česneku
10 lžic rajčatového protlaku
vývar z masoxu
lžíci oleje
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájená játra opepříme, promícháme se sójovou omáčkou a kokosem. Na rozehřátém oleji osmahneme na plátky nakrájenou cibuli, česnek, přidáme játra a zprudka po obou stranách opečeme. Přidáme rajčatový protlak, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme vývarem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Játra na kokosu

  • panvicka panvicka

    Já mám doma v hrníčkové kuchařce takový recept, jen je z vepřových jater, už jsem ho zkoušela a je to moc dobré, s tím kokosem je to taková originální chuť.:-p My jsme si teda pochutnali:yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Myslím, že ano. Telecí maso je od zvířat tuším do 6 měsíců a to se v játrech ještě nestihne usadit mnoho vyfiltrovaných škodlivin. (jatečný skot kolem 18-ti měsíců)Určitě budou i chuťově jiná. Prasátka se tak dlouho nevykrmují, takže to beru z té strany zdravotní:-//
    Nerada bych byla za chytrolína a myslím, že kdybych vzala játra z bizona, tak pod tou náloží cibule, česneku, sójovky, kokosu ... se to ztratí.;-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    ja vzdy telacie jatra zamienam za hovadzie...jednak som ich v obchode este nidky ani nevidela a jednak ...nemozem byt medzi nimi az taky velky rozdiel...no nie?

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Janí - já jsem dala játro vepřové. Telecí játru totiž neměli.;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Já se na ta játra už taky dlouho dívala, ale je to fakt hop-trop, jaksi mi nejde dokupy játra a kokos, nevím. No a tak fajn, že už to nekdo vyzkoušel. Co člověk, to jiná chuť.;-) Jo a taky nevím, kde bych vzala telecí játra. Opravila jsem se, už zase bych napsala "tu játru" a zase by byla sranda:-)):-D:-)):-D

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Jééé Výbušná - to už je podruhé, že? Promiň.:-8
    Manžel právě dojedl a říkal, že dobré, ale ostatní "játrové hody", co dnes měl byly lepší :-(. Já opět jen ochutnala, ale musím souhlasit. Možná kdybychom něměli to ostatní, tak by naše hodnocení bylo jiné ;-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    jejda paprika....toto som planovala cez vikend.....rychlo rychlo mi napis...ako to chutilo?

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo