Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný řízek

Hodnocení receptu je 4,4 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 12. 2009 12:24

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 617 kJ / 1 104 kcal
Bílkoviny116,68 g
Tuky59,50 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 1,57 g
Sůl3,75 g
Sacharidy25,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Koubkova Koubkova

13. 12. 2009 17:17

Pekla jsem v troubě a jen se zaprášilo.Posílám bod.

Gabina

10. 12. 2009 13:22

Přeřadila bych pod Vepřové maso

Jurajda

3. 12. 2009 10:36

Pane Samouk,reaguji na vaši diskuzi. Je zřejmé, že nemáte co dělat tak brouzdáte po servrech.Ale špatně. Protože jste neregistrovaný, neznáte podmínky vkládání receptů do stránek vaření.Až se někde zaregistrujete a vložíte svůj vlastní recept, tak se budeme bavit o vaření a ne o tom, kde jsem svůj vlastní recept zveřejnil. S pozdravem Jurajda

shineon

2. 12. 2009 19:09

Lusinda79 Jak je vidět, nezabralo to ani od jedné z nás, krom toho netuším, co je to za zkratku:-//

Lusinda79

1. 12. 2009 18:34

Shineon, myslím, že upozornit autora na hrubku lze i prostřednictvím SZ.Já jsem to tak udělala.

shineon

1. 12. 2009 18:31

na těch ostatních stránkách nemá alespoň tu hrubku, co tady:yes:

bara.it bara.it

1. 12. 2009 15:22

Mam nakladane mase rada, je pote krehci a tak davam za dobrotu bodik:yes:6:yes:

Bibinka Bibinka

1. 12. 2009 15:07

Jurajdo, to bude dobrá a křehoučká dobrota, jak to tak vidím a je velká škoda, že to máš všechno bez fotek;-(, i bez nich dávám boda:yes:

Lusinda79

1. 12. 2009 14:24

Ale ten recept je dobrý, v mléce maso křehne, hořčice ho ochutí, já bych jen smažila déle.:yes:To blecha-samoukovo chování mi připomíná zarytého vegetariána, který se týrá denními návštěvami masny;-)

Dooga Dooga

1. 12. 2009 14:21

Mě ne. Takovéhle týpky prostě neregistruju.

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 12. 2009 14:20

blecha (neregistrovaný/á) ano, bohužel:-((

blecha

1. 12. 2009 14:12

Taky vám už jde ten samouk na nervy?

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 12. 2009 14:06

Mi se to taky líbí, nakládané maso je vždycky fajn, je hned hotové a člověk může experimentovat s kořením. Jakže, Jurajdo, protože i já chodím tady, máš plus i ode mne. Hawg:-)):-D:yes:
Jen škoda, že zrovna dnes se mi do podravky dali moli, mrchy jedny nenažrané:-((:-//:-D:-))

Dooga Dooga

1. 12. 2009 13:42

Na jiný web než na TOPky nechodím. Proto jsem naopak rád, že ho sem Jurajda vložil. Přijde mi zajímavý a určitě vyzkoužím.:yes: A už dopředu dávám Bod. A just jó!!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 12. 2009 13:28

Obávám se, že pokud chcete pokračovat v téhle smysuplné rozpravě, že se budete opět muset přesunout třeba zde:-//http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=214

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak naložit maso na řízky nakládání masa na řízky řízky naložené v mléce naložení masa na řízky nakládaný řízek nakládání řízků řízky v mléce nakládané řízky naložené maso na řízky maso naložené v mléce dobré nakládané vepřové řízky lák na řízky řízky naložené v mléku maso naložené v mléku nakládání masa do mléka rizky z laku nakládaný vepřový řízek řízky v mléku vepřové řízky v mléce řízky nakládání

Suroviny: krkovice vepřová, mléko, maggi, podravka, sůl, olej, koření na vepřové maso

TopRecepty.cz

Nakládaný řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxEj