Suroviny
Porce: 1 kralik
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 348 kJ / 1 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 104,11 g |
Vláknina | 8,72 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík v másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q0Y
Moje poznámka
Pečený králík v másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q0Y
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 4 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno 15. 9. 2025 08:16:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 14 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 14 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 15 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 16 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 17 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 18 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 19 hodinami
Tématické fráze:
peceny kralik,
pečený králík recept,
králík pečený,
uprava králika,
uprava fotek online,
recept pečený králík,
pečený králík recepty,
králík pečený recept,
recepty pečeny kralík,
králik na kapuste,
fotky králíků,
kralik recepty,
králík úprava,
vaření-králík,
recept sakra kralík,
jak se dela peceny kralik,
králík s kapustou,
králík foto,
králík foto,
peceny kralik v alobalu
Suroviny:
králík,
máslo,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření kari,
koření,
sůl,
kůra citronová
Komentáře (25)