Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kýta á la zvěřina v PH

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 1. 2010 10:36

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 240 kJ / 2 208 kcal
Bílkoviny181,03 g
Tuky137,47 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 2,13 g
Sůl5,05 g
Sacharidy29,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo má kameninovou nádobu, restuje přimo v ní.

Kdo nevlastní PH, může připravit klasickým způsobem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Radka

31. 1. 2015 13:15

Nemám PM, takže jsem pekla ve skleněné zapékací míse v troubě na 160°C 2.hodiny s občasným poléváním masa výpekem. Měla jsem ale dva menší kousky kýty, 800g vcelku bych asi pekla déle. Mixovala, zahušťovala, přidávala džem a šlehačku už na sporáku v hrnci a výbornéééé. Manžel prohlásil, že vždy fandil ve Slavnostech sněženek variantě se zelím, ale po této mňamce už by tak rozhodný nebyl :-D Moc děkujeme za báječný recept, hned jsem jej vložila do našich oblíbených :-K :-K :-K :-K :-K

baryk1974 baryk1974

20. 10. 2013 16:21

:-p dnes jsme měli k obědu a nemělo to chybu :yes::yes::yes::yes::yes::-D

f.mamina f.mamina

17. 9. 2013 21:23

bartomiska:já používám sítko na čaj...takové to vajíčko, co se zavírá.

bartomiska

27. 5. 2012 21:33

Rokara: já používám takovou vychytávku - koření (bobkový list, nové koření, pepř celý, jalovec) dávám do kousku obvazu, pak se to nemusí z omáčky před mixováním složitě vybírat ;-) Slyšela jsem to tenkrát v TV od profíka kuchaře a od té doby to tak dělám :yes:

maris maris

7. 5. 2012 08:20

katyvypl: díky, za odpověď:-)

katyvypl

7. 5. 2012 08:18

HP (neregistrovaný/á): :-D Myslím, že každý trochu znalý a zkušenný ví, že PH je tzv. pomalý hrnec. ;-)

HP

7. 5. 2012 03:47

PH jsou pohonne hmoty?:-?:-((

lazenacka

12. 2. 2012 13:43

:yes: už se těším až ho vyzkouším :-K

maris maris

17. 12. 2011 15:31

Rokara: moc děkuju, mám radost, že vám chutnalo:-). Doufám, že bobkama myslíš bobkový list;-):-D:-D

Rokara

17. 12. 2011 14:54

včera jsem masénko naložila, a dnes upekla, jen jsem přidala šípkovou omáčku - z obchodu, koření jsem použila Divočinu a bylo to výborné :yes::yes::yes: jen se mi špatně vybíraly bobky před mixováním - ale to je mucha. Pekla jsem v kamenině. Ode mě a všech strávníků, kteří už někde funí - taky:-* bodík

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

24. 7. 2011 18:26

Ten náhodný recept je krásný, píši si jej Maris, krásné mnamka:-K:yes:

maris maris

9. 1. 2011 20:34

Irrenko, mám radost, že vám chutnalo:-). A co fotečka, není ?;-):-)

Irrena Irrena

9. 1. 2011 19:05

Maris moc dobré, dneska jsme měli k obědu:yes:Jen jsem neměla šípkový džem tak jsem dala brusinky;-)

Daniella O. Daniella O.

3. 1. 2011 18:36

Krasny recept pro PH, uz ho ukladam....:yes::yes::yes:+19. Jen s tim korenim to bude horsi, ale nejak si poradim...;-)

maris maris

3. 1. 2011 18:06

Samm:-) děkuji za zprávu a mám radost, že chutná;-):-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kýta recepty zvěřina recepty vepřová kýta recepty zverina recept vepřová kýta recepty ze zvěřiny vepřová kýta recept recepty z veprove kyty vepřová kýta v pomalém hrnci vepřová kýta na zelenine vepřová kýta na kořenové zelenině veprova kyta pomaly hrnec recept zvěřina recepty vepřová kýta top recepty zvěřina zverinove recepty recepty-zvěřina hovězí ala zvěřina vepřévá kýta top recepty ze zvěřiny

Suroviny: kýta vepřová, mrkev, celer, petržel, cibule, slanina, víno červené, smetana, koření na divočinu, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, tymián, jalovec, džem šípkový, mouka hladká, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Vepřová kýta á la zvěřina v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XL9W