Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babicovy dobroty - krkovička

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 1. 2010 16:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj- Včerejší Babicův pořad

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Milada

28. 11. 2012 17:47

Schází slova:
plátky anglické ?

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 10. 2012 16:02

Terka0001: No, tak to jsem si oddechla!:-)

Terka0001

10. 10. 2012 15:46

Jana Remkova:
Děkuji moc za odpověd. Vše se povedlo a bylo to vynikající :-K :yes: ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 10. 2012 21:17

Terka0001: děkuji:-D. To, ten alobal nemusíš nějak řešit. Můžeš si ho trochu pomazat olejem, ale nemusíš, obsah alobalu obsahuje anglickou slaninu;-). Trochu si předehřej troubu a stačí tak na 200 stupňů péct;-).. Ty fantastické brambory..:-D:-D No, já si je teď vařím ve slupce ne úplně doměkka. Pak můžeš, ale nemusíš loupat;-), nakrájet na čtvrtky, dát do pekáčku pečící papír, ale stačí na dno i alobal. Pomazat olejem papír a malinko pokapat i ty brambory, ale není to nutné. Osolit a péct dorůžova na 250 stupňů. Musíš sem tam kouknout do trouby na tu barvu. Tak se snaž a díky za důvěru, nic na tom není;-)

Terka0001

9. 10. 2012 20:41

Babicu nesnáším, ale recepty od Jany Remkové naprosto zbožňuji a učím se podle nich již několik měsíců vařit :-)) Poslední dobou už jen projíždím vaše recepty a hledám si to pravé pro mne ;-). Jelikož jsem začátečník, tak se chci zeptat na pár věcí: dělám poprvé s alobalem - mám si na něco dát pozor?, na kolik stupňů mám to masíčku v alobalu péci? a jak udělám ty fantastické brambory na obrázku? Děkuji :-K:-K:-K:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 9. 2012 11:09

Blanka:;-);-)

Blanka

21. 9. 2012 10:19

Je to mňamka:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2011 14:31

Lada: díky;-)

Lada

5. 10. 2011 14:22

Všechny zdravím:-8právě jsem dovařila a mužu říct,NAPROSTO ÚŽASNÉ,MASÍČKO ŠŤAVNATÉ,MĚKOUČKÉ,prostě bomba,DOPORUČUJI!!!!!:-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 3. 2011 17:22

Suvicka díky moc!!:-)

Suvicka Suvicka

12. 3. 2011 15:54

Byl to vyborny obed.:-p Fotky nemam, ale vypadalo to podobne, jako tvoje. Jen jsem dala do plisku pecici papir a pekla to pod alobalem. Vysledek je stejny. ;-)
Bod uz jsem poslala. Skvely recept a je dobre, ze jsi ho sem dala. :-K:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 11. 2010 10:26

Kuchtik (neregistrovaný/á) šmankote, tak mne pak šetři!!;-)

Kuchtik

11. 11. 2010 10:10

Tak jsem si přečetl vaše komentáře na tuto mňamku a rozhodl se že bude dnes k obědu potom vám napíšu jaký to mělo doma úspěch
Mám náročné stravníky:-)

honzahonzahonza honzahonzahonza

5. 11. 2010 15:46

Fakt je do bezva.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 11. 2010 16:09

Dadula:-)):-)):yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovice ala babica krkovička recepty babica recepty babicovy recepty krkovička krkovice v alobalu krkovička v alobalu babicovy dobroty recepty 2011 recepty babica babicove dobroty babicovi recepty vepřová krkovice babica babica veprova krkovice babicovy dobroty krkovice krkovice podle babici babicovy dobroty recepty babicovy recepty 2011 babica krkovice krkovicka recept

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, hořčice dijonská, slanina anglická, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Babicovy dobroty - krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YWwp