Červené zelí s masem upečené v troubě
Pečené maso se zelím je u nás velmi oblíbeným pokrmem. O jednoduchosti přípravy tradičního jídla vás přesvědčí tento recept. Maso spolu se zelím pečeme v jednom pekáčku. Jako příloha je vhodný třeba bramborový knedlík nebo vařené brambory.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené zelí s masem upečené v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx4l
Moje poznámka
Červené zelí s masem upečené v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx4l
Nejnovější recepty
Pórková polévka
Přidáno před 12 minutami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 9 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 11 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 13 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 14 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 16 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 16 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 17 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 17 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 18 hodinami
Tématické fráze:
červené zelí recept,
červené zelí,
cervene zeli na sladko,
červené zelí recepty,
recepty červené zelí,
recept červené zelí,
zelí v troubě,
recept na červené zelí,
zelí pečené v troubě,
pečené zelí s masem,
nakládané červené zelí,
jaké maso k červenému zelí,
jaké maso k zelí,
zeli s masem,
zelí recepty,
zelí červené,
zelí,
zeli s masem,
pečené maso v troubě,
recepty z cerveneho zeli
Suroviny:
zelí sterilované červené,
maso vepřové,
česnek,
cibule,
slanina anglická,
olej,
koření na vepřové maso
Komentáře (20)