Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 20 002 kJ / 4 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,98 g |
Tuky | 175,67 g |
Vláknina | 63,20 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 5,31 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 674,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 9. 2023 15:05
Výborný a snadný recept moc doporučuji.
9. 8. 2013 12:24
Super, vyzkouším právě teď. :) Jen to zelí dělám 20 - 35 minut, a strouhám do něj pak půl jablka a malou bramboru, tím se krásně zahustí, jablíčkem nasládne a jinak brambora není vůbec cítit. :)
10. 1. 2011 16:12
Maris díkyzelí jsem vařila až změklo...a že bylo kašovité a nevzhledné nám nevadí,hlavně že nám moc chutnalo
10. 1. 2011 11:02
Evi asi se Ti chybička vloudila, máš úplně stejnou fotku u Domácí kachny na divoko
10. 1. 2011 10:48
Souhlasím s Lucií (neregi). Zelí vařené podle tohoto postupu a takto zahuštěné musí být kašovité a barevně nevzhledné. Jinak je to super jídlo. Máme rádi. Bodík 11 .
10. 1. 2011 10:19
Kupuju červené sterilované zelí různých značek, a mám vyzkoušené, že stačí dusit dvacet minut... a to bohatě. Po hodině dušení musí být v bezvědomí a má hnusnou barvu. Pak mi přijde velká škoda zahušťovat zelí amerikou, vypadá dost kašovitě.
Jako inspirace na jídlo super, kuře a červené zelí a bramborový knedlík je moc fajn, jen tato konkrétní příprava je ehmmm zvláštní.
Jako inspirace na jídlo super, kuře a červené zelí a bramborový knedlík je moc fajn, jen tato konkrétní příprava je ehmmm zvláštní.
10. 1. 2011 01:09
Vařím z hlávkového zelí,dnes jsem vyzkoušela ze sterilovaného,bylopřidala jsem foto a+10
19. 1. 2010 17:33
Mňam.
19. 1. 2010 11:27
Lákavé7.bodík
19. 1. 2010 00:27
Vítam vás .Musím vyskoušet
18. 1. 2010 23:41
Vítám na Topkách, ať se vám tady Honzo a Blanko líbí a na úvod máte oba ode mne plus
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 34 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 50 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 50 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuře s červeným zelím kuře k červenému zelí kuře na červeném zelí kuře s knedlíkem pečené kuře s knedlíkem a se zelím kure ala kachna s cervenym zelim pečené kuře s červenym zelím pečené kuře se zelím a knedlíkem kuře červené zelí kuře s červeným zelí recept kuře s červeným zelí kinuté knedliky pecene kure s bramborovym knedlikem br knedlík pecene kure s knedlikem a zelim cervene zeli s kuretem kuře na divoko se zelim kure s knelikem a zelim pečené kuře se zelím br.knedlík
Suroviny: kuře, zelí sterilované červené, brambory, mouka polohrubá, mouka hladká, sůl, kmín celý, cukr, cibule, olej, slanina
Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YZ7
11 názorů