Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustnica - sobášnica

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 560 kJ /
2 046 kcal
Bílkoviny111,66 g
Tuky36,98 g
Vláknina205,52 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 4,13 g
Sůl10,25 g
Sacharidy216,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nasekanú cibuľku opražíme na oleji, pridáme kyslú kapustu i so šťavou, soľ, celé čierne korenie a do polomäkka dusíme. Krok 2: Pridáme na kocky nakrájané zemiaky. Krok 3: Tesne pred dovarením zemiakov pridáme uvarenú fazuľu a zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku. Krok 4: Necháme prejsť varom, ochutnáme a podľa chuti dosolíme. Podávame s čerstvým chlebom, alebo pečivom.

Zveřejněno 17. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustnica - sobášnica

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQ0j

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustnica - sobášnica

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQ0j

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

vynechala sem brambory, přidala klobásku a lepší polévku sen nejedla. už mám v sobě druhý talíř:yes:

Janka, to je výborný nápad, to si musím zapamätať:yes:

klukodvody, já jsem začala dávat koření, když je ho více do takového toho vajíčka na čaj;-)

Já raději přidávám do zelňačky až ke konci uvařené brambory ..také se mi brambory v zelí dlouho vaří :-)Zelňačku mám ráda, jen tam nedávám česnek..ale bodík dávám i tak:yes:

jj, v nějakém díle o vaření přidávali brambory do zelí, prý je jistota, že se nerozvaří, ale já to tak jednou udělala a ne a néé je dovařit do měka :-))

Já se taky připojím.:-8Brambory vařím také zvlášt protože jsou takové jako nedovařené a na koření používám buď sáček z gázu,nebo plátynka ale teď dlouho sítko na koření.:yes:protože nemám rád,když musím plivat kuličky.Ale jinak od pohledu a podle surovin:yes:

Já taky vařím brambory zvlášť.:-p:yes:

Mám moc ráda takové polévky, ale;-) brambory ke kyselému zelí - no, nevím, nevím, raději uvařím zvlášť brambory a potom to namíchám:yes::-D

:-p kouknu a mám hned hlad!!! :-8

Tématické fráze:
kapustnica, polévka sobášnica, recepty kapustnica, polévka kapustnica, kapustnica bez z kapusty, kapustnice z čerstvé kapusty, kapustnica polevka, kapustnica so smotanou na varenie., slovenská sobášnica, kapustnica s brambory, kapustinca na víně, dnes uvarim hned se pripojim, kapustnica s bramborem, kapustnica z čerstvej kapusty, kapustnica brambory, jak dovařit nedovařené brambory, kapustnica recepty, kapustnica z čerstvé kapusty, kapustnica s fazolemi, kapustnica.sk

Suroviny:
fazole barevné, zelí kysané, brambory, cibule, česnek, smetana na vaření, olej, pepř celý, sůl

Přidat fotografie receptu