Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nať petrželová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pórkovo-žampionová polévka

Pórkovo-žampionová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na kousku másla orestujeme pórek a žampiony. Přidáme vřelou vodu, slepičí vývar a vaříme asi 2O min. Potom zahustíme jíškou, přidáme rajčata a ještě asi 10 min. povaříme…

Jikotka

45 min

Chlebovka s libečkem a cibulovou natí

Chlebovka s libečkem a cibulovou natí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krajíc chleba nakrájíme na drobné kostičky a vložíme na lžíci oleje a kousíčku másla. Přidáme kmín - množství podle chuti, špetku muškátového květu a opražíme, až kmín…

Mirabelka

20 min

Sýrová polévka 2

Sýrová polévka 2

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Brambory osolíme, opepříme, zalijeme vodou a uvaříme se sádlem, bob.listem a natí. Když jsou brambory měkké, tak vodu slijeme do druhého kastrolu. Brambory poprášíme…

Zapékaná sója

Zapékaná sója

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Sóju namočíme do vody aspoň na 12 hodín. Potom ju uvaríme (v tlakovom hrnci 25 minút).Na oleji orestujeme na kolieska nakrájaný pór. Pridáme malé ružičky karfiolu a…

Slepičí polévka s chilli

Slepičí polévka s chilli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Dáme do hrnce omytou a očištěnou slepici, přidáme celý pepř, bobkový list, nové koření, sůl, omytou cibuli se slupkou rozříznutou na půl, pár stroužku česneku a…

Zelené brambory

Zelené brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme nadrobno nakrájený pórek, orestujeme, nakonec přidáme zbytek nakrájené natí. Zamícháme do směsky natí brambory, promícháme, osolíme,…

Gulášová polévka s rajčaty

Gulášová polévka s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do většího hrnce dáme sádlo, maso nakrájené na malé kostky, nakrájenou cibuli, rajčata, zeleninu. Přidáme kmín, sůl, papriku, pepř a dusíme na mírném ohni 10 minut,…

Fazolkovo – rybí salát

Fazolkovo – rybí salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Fazuľku a filé zvlášť povaríme 10 minút domäkka v troške vody (filé je lepšie v pare). Necháme dobre vychladnúť. Potom filé nakrájame na kocky, pridáme fazuľku a…

tejaja

20 min

Salát z grilovaného lilku a petržele Videorecept

Salát z grilovaného lilku a petržele

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Lilek nakrájíme na tenká kolečka, která osolíme z obou stran a necháme vypotit. Takto připravený lilek otřeme a kolečka ugrilujeme na pánvi, potřené olejem.Velká kolečka…

Špagety s pomarolou

Špagety s pomarolou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejprve si připravíme pomarolu. Do hluboké pánve nalijeme olivový olej do výšky asi půl centimetru. Nakrájenou cibuli na něm lehce opražíme a přidáme rajčata nakrájená…

Karbanátky se šunkou a zeleninou

Karbanátky se šunkou a zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mleté maso zatím připravíme do mísy, do kterého jsme vyklepli dvě celá vejce. Nakrájíme na malé kostičky omytou papriku, pak mrkev - tu očistíme a nastrouháme na jemno.…

Ďábelské brambory

Ďábelské brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Brambory zbavíme slupky a nakrájíme na kostky /čtvrtky/ a dáme vařit, před dokončením přidáme libeček, kmín a sůl. Než se brambory uvaří nakrájíme na kostičky slaninu a…

pepab

20 min

Salát z marinované cukety

Salát z marinované cukety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cukety nakrájame na malé kocky. Pridáme nesekané vňate a premiešame. Dáme do uzatvárateľnej nádoby.Prešľaháme ocot, cukor, nasekanú chilli papričku, štipku soli a…

Beránčí mlsání

Beránčí mlsání

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Maso nakrájíme na kostičky, mrkev a petržel na kolečka, cibuli nadrobno a vše prudce opečeme na sádle. Ochutíme česnekem a solí, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka.…

Kefírová"chlebovka"

Kefírová"chlebovka"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Chleba si nakrájíme na malé kostičky,cibuli na půlměsíčky,mrkev nastrouháme na hrubém struhadle. V hlubším hrnci na rozehřátém tuku 2 minutky restujeme kmín,přidáme…

Anna Kocikova

30 min

Pstruží filátka s chutí zázvoru

Pstruží filátka s chutí zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pstruha očistíme a zpracujeme na filety (je lepší větší pstruh pokud děláme filety). Filety zbavíme případných zbytků kostí (pokud je nutno – použijeme pinzetu) a z obou…

Colombo65

20 min

1 28 29 30 31 32 41

Naposledy jste si prohlédli