Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Holubce z Volyně

Holubce z Volyně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Holubce, golubki, golubce, nebo i holoubky - pod těmito názvy můžeme potkat velmi chutné jídlo. Masová směs podušená v zelném, vinném či kapustovém listu může být…

MyslivecZ

90 min

Vařená čalamáda

Vařená čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zeleninu nakrájíme na větší kousky, dáme do většího hrnce, přidáme vodu, ocet, olej a vaříme asi 15 minut. Horké dáváme do sklenic zavíčkujeme. Mělo by být hotovo, ale…

Moje svíčková na smetaně

Moje svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

U nás asi neexistuje svátečnější jídlo než svíčková omáčka. Pro mnoho lidí představuje obrovskou výzvu, ačkoliv její příprava není složitá. Ve své podstatě je to…

Jurgen.k

180 min

Řízky extra křupavé Videorecept

Řízky extra křupavé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Asi každá hospodyňka touží mít řízky usmažené pěkně do křupava. S naším receptem se toho nemusíte bát. Protentokrát však vynechte klasický trojobal a zkuste kuřecí maso…

Hella

40 min

Policejní čalamáda

Policejní čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pod názvem policejní čalamáda se ukrývá recept na okurkovou čalamádu, která svojí chutí nápadně připomíná okurkový salát, ale díky pepři má ostřejší chuť. Využijete ji…

cathleen

55 min

Zelňačka, jak ji máme rádi

Zelňačka, jak ji máme rádi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vůně kysaného zelí, kousek klobásy a trocha brambor – tradiční česká zelňačka je polévka, která zahřeje tělo i duši. Její jemně kyselá chuť je neodmyslitelnou součástí…

piskaa

40 min

Cibulové zelí

Cibulové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Milovníci cibule jistě uvítají recept na přípravu cibulového zelí. Od hlávkového je téměř k nerozeznání a nejlépe se hodí k pečeným masům. Můžete vyzkoušet i variantu z…

Polévka srbská čorba

Polévka srbská čorba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na tuku zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostičky, lehce je osmahneme a dusíme v menším množství vody pod pokličkou, až se šťáva téměř vydusí.…

Buřty na pivu speciál

Buřty na pivu speciál

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Nařež buřty dle fantazie jako na pečení na ohni, prořízni pak podélně do půlky.Nakrájej cibuli červenou i bílou na kolečka a vytvoř lůžko v pečící nádobě, potom papriky…

HONZA 1500

180 min

Chutný salát z čínského zelí

Chutný salát z čínského zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Svěží salát z několika druhů zeleniny a strouhaného sýra je spojen dochucenou tatarskou omáčkou. Dobře vychlazený salát podáváme jako lehkou večeři nebo přílohu k masu,…

pbarva

20 min

Klasická hořčice (domácí)

Klasická hořčice (domácí)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hořčice je snad jedním z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších dochucovadel. Její použití je opravdu všestranné, s její pomocí může vylepšit pomazánky, dipy, nebo ji…

cathleen

20 min

Pepřová omáčka

Pepřová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pikantní omáčka, která přináší výrazný a pálivý zážitek. Je plná bohaté a aromatické chuti pepře, a skvěle se hodí k masu, grilovaným pokrmům či zeleninovým jídlům.

toprecepty.cz

25 min

Žampionová omáčka

Žampionová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Houbová omáčka není žádná velká věda. Musíte jen dodržet pár zásad přípravy. Dobře povařit houby, zahustit akorát tak, aby pěkně obalila přílohu. A nezapomenout zjemnit…

Zdenka +++

40 min

Hrášek na smetaně

Hrášek na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Dušený hrášek ve smetanové omáčce je delikátně jemný a jeho příprava je rychlá a snadná. Ochuťte jej troškou octu a soli a nic víc už není potřeba. Nejlépe chutná s…

janno69

45 min

Sterilované zelí se slaninou

Sterilované zelí se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí je často opomíjená surovina, která obsahuje plno vitamínů a látek prospěšných pro zažívací systém. Můžeme je upravit na mnoho způsobů, jedním z nich může být zelí…

kucerova45

40 min

Vepřové maso v zelí a mrkvi

Vepřové maso v zelí a mrkvi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na kostky a dáme do pekáčku, přidáme papriku, sůl, kmín, nakrájený česnek a cibuli na plátky. Pořádně promícháme, podlijeme a dáme péct do trouby na cca…

Pajšl

Pajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vnitřnosti odblaňte. Srdce, jazyk, slezinu a plíce můžete v této fázi očistit od tuku a rourek, ale nemusíte, vývar bude silnější a tučnější.Kořenovou zeleninu očistěte…

Kremrole od babičky

Kremrole od babičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z uvedených surovin zpracujeme vláčné těsto, které dáme do potravinové folie a necháme v lednici do druhého dne odpočinout. Pak vyválíme placku, nakrájíme na proužky…

mardosa

60 min

1 17 18 19 20 21 108

Naposledy jste si prohlédli