Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř černý - suroviny a ingredience

Pepř černý

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 188 kJ /
284 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Pečené vepřové koleno Videorecept

Pečené vepřové koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pečené vepřové koleno je považováno za jedno z našich národních jídel. Připravit si ho můžeme snadno i doma. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění nás perfektně…

Herra

120 min

Nakládané ředkvičky

Nakládané ředkvičky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bohatou úrodu ředkviček lze jednoduše naložit a zachovat tak jejich vitamíny a čerstvost. Jsou krásně křupavé a chutnají sladkokysele. Když je přidáte k listům…

Iness

35 min

Zelňačka s klobásou Videorecept

Zelňačka s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Talíř horké, syté polévky z kysaného zelí s klobáskou a bramborami přijde k chuti zejména, když potřebujeme dodat energii nebo zahřát v chladných dnech. Hotovou zelňačku…

daniel25

65 min

Slepice na paprice Videorecept

Slepice na paprice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Silný vývar a dobře udělaná cibulová jíška jsou základem lahodné paprikové omáčky, která se skvěle pojí s vařeným slepičím masem. Můžete si být jisti, že milovníkům…

Martysek

130 min

Klasický ruský boršč Videorecept

Klasický ruský boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat trochu jinak. Společné mají maso, zelí a červenou řepu. Ruský boršč je z hovězího masa a postup našeho…

45natalie

175 min

Svíčková z vepřového masa

Svíčková z vepřového masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Svíčkovou s knedlíkem, jedno z nejznámějších a také nejoblíbenějších jídel české kuchyně, nemusíme vždy připravovat pouze z hovězího masa. Špikovaná vepřová plec je…

Saimi

150 min

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Skvělý kotlíkový guláš vařený venku na ohni je skvělým způsobem trávení volného času spojeným s dobrým jídlem. Pozvěte rozšířenou rodinu nebo přátele a můžete se…

magdalenka

180 min

Zelná polévka s klobásou Videorecept

Zelná polévka s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na voňavé a chutné zelňačce s klobásou si rád pochutná každý hladový strávník. Vydatná hustá polévka skvěle zasytí, takže dovede plnohodnotně zastoupit hlavní chod. Pro…

jirka66

70 min

Kuře na smetaně Videorecept

Kuře na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Máte chuť na kuře na smetaně? V tlakovém hrnci máte oběd hotový za pár minut a téměř bez práce. Místo klasické smetany použijete zakysanou, která dodá omáčce osvěžující…

Monika B.

50 min

Rošťáci z vepřového masa

Rošťáci z vepřového masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Smažení rošťáci jsou známí už dlouho. Dříve to býval obrovský hit, ale rádi si na nich pochutnáme i dnes. Že je neznáte? Jsou to plátky vepřové kotlety, dobře odležené…

maarkr

35 min

Základní hovězí vývar

Základní hovězí vývar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Základní hovězí vývar je poctivá a sytá polévka, která tvoří základ mnoha tradičních jídel a zároveň skvěle zahřeje i posílí organismus. Díky dlouhému vaření masa, kostí…

Petra Dvor.

220 min

Pečený divočák

Pečený divočák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Divočina chutná výborně s kořenovou zeleninou, a proto ani v tomto receptu nesmí chybět. Pečený divočák se vám bude rozpadat na talíři. Důležité je použít kvalitní…

Zdenka +++

190 min

Golubce (plněné zelné listy) II Videorecept

Golubce (plněné zelné listy) II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Mleté maso se nehodí jen do sekané nebo karbanátků. Už jste někdy vyzkoušeli golubce? Jedná se o tradiční jídlo, oblíbené zejména v Polsku nebo na Ukrajině. Příprava je…

1974andrea

80 min

Stroganoff podle dědy šéfkuchaře Videorecept

Stroganoff podle dědy šéfkuchaře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Stroganoff jsou nudličky z minutkového hovězího masa v rajčatovo-smetanovém sosu, který může být doplněný dalšími surovinami. Podle tohoto receptu se nám hovězí na…

Eliza

50 min

Pečené vepřové s mrkví

Pečené vepřové s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nakrajime maso na platky.Mrkev,petrzel a celer na kousky.Cesnek jak chcete. Nakrajime si cibulku a na oleji ji zpenime na pekaci na plotne. Opeprene a osolene maso z…

MISI-NNKA

120 min

Květák v octě jako okurky

Květák v octě jako okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Objevte lahodný způsob, jak uchovat květák na delší dobu. Tento recept vám ukáže, jak jednoduše přeměnit květák na křupavou, pikantní pochoutku, která se skvěle hodí…

magdalenka

40 min

Grilované makrely Videorecept

Grilované makrely

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Léto je čas slunění, dovolených a oblíbeného grilování. Zkoušeli jste už někdy grilovanou makrelu? Pojďme si ji připravit. Stačí jen několik surovin, nasolenou a…

Tomas Dytrych

30 min

Vepřová plec na smetaně

Vepřová plec na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Vepřová plec je jemné maso, které je snadné na přípravu a má mnoho variant, jak si na ní pochutnat. Vyzkoušejte tuto rychlou smetanovou omáčku s kořenovou zeleninou,…

RubyRom

115 min

Nakládaná pečená kolena

Nakládaná pečená kolena

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jak udělat z kousku vepřového delikátní záležitost, na které si pochutná celá parta lidí? Naložte ho a upečte podle tohoto receptu. Křehké a jemné vepřové maso v…

Paprika

200 min

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou je jídlo s výraznou chutí zvěřiny, kterou zjemňuje sladkokyselý dotek brusinek. Tento tradičně laděný pokrm v sobě spojuje robustní maso…

rebeka

80 min

1 2 3 23