Holka u plotny vám poradí ty nejlepší recepty na slané i sladké dobroty
Seriál "Holka u plotny radí" vám představí ty nejchutnější slané a sladké recepty z české i zahraničních kuchyní, osobně vyzkoušené foodblogerkou a dlouholetou kulinární redaktorkou Šárkou Adámkovou. Často jde o velmi úsporné a skromné recepty, které si může připravit každý.
Kdo je "Holka u plotny"?
Šárka Adámková je dlouholetá kulinární redaktorka a gastronomická novinářka. Vaří, peče, sbírá kuchařky, vede kurzy vaření i online kurzy pečení, více než 15 let píše o jídle a je autorkou mnoha set článků z kulinárního prostředí. Založila facebookovou skupinu Skromné vaření a pečení pro každého, kde se věnuje tradiční a úsporné kuchyni, a má instagramový profil Holka u plotny.
"Holka u plotny" a nejoblíbenější recepty
Co se týče receptů, Holka u plotny vám poradí ty nejlepší recepty, po kterých se budete olizovat až za ušima. Mezi nejoblíbenější patří.
- Sladké pečení: čokoládový dort, cheesecake, cukroví, bábovky všech druhů, koláče kynuté i nekynuté, dezerty do skleniček, taštičky a spousta dalšího,
- Polévky: cibulačka, chlebová, dýňová, tuniská, zelňačka apod.,
- Hlavní jídla: pečené kuře, špagetová hnízda, kuře na paprice, koprovka atd.,
- Další: džemy, zapečené tousty, velikonoční nádivka, chalupářská omeleta atd.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 5 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vykostění kuřete do jedné minuty se stalo hitem internetu: Stačí použít igelitový pytlík a máte po starostech
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka