Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 404 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,54 g |
Tuky | 2,05 g |
Vláknina | 28,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice jako prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmm4
Moje poznámka
Brokolice jako prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmm4
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 2 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 26 minutami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 1 hodinou
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 2 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 3 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 3 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 3 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 4 hodinami
Tématické fráze:
brokolicový prívarok,
brokolice recepty,
prívarok,
recepty z brokolice,
recepty brokolice,
brokolicový prívarok,
biele korenie,
privarok z mrazenej zeleniny,
fazulovy prívarok s fasirkou,
brokolicovy privarek,
brokolicový přívarek recepty,
prívarky k mäsu,
česky prívarok,
jjak se dělá brokolice,
prívarok česky,
balená brokolice,
kvetakovy privarok,
recepty privarok,
fazolový prívarok,
hrasek privarok
Suroviny:
brokolice,
cibule,
česnek,
zázvor mletý,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
kapie,
solamyl,
sůl,
pepř bílý mletý,
olej
Komentáře (11)
Biele korenie sa vyrába zo zrelých červených bobúľ, ktoré sa po zbere namáčajú, aby sa ľahšie dala odstrániť červená šupka. Potom sa semená sušia na slnku a získavajú svoju žltobielu farbu.
Kúpiš ho v potravinách, balené v sáčkoch presne tak ako čierne korenie.