Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 404 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,54 g |
Tuky | 2,05 g |
Vláknina | 28,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice jako prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmm4
Moje poznámka
Brokolice jako prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmm4
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 16 minutami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 18 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno před 23 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
Ala17 před 3 minutami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 4 minutami
Ohavečské brambory
Dycky před 37 minutami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 4 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 4 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 5 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 6 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 11 hodinami
Tématické fráze:
brokolicový prívarok,
brokolice recepty,
prívarok,
recepty z brokolice,
recepty brokolice,
brokolicový prívarok,
biele korenie,
privarok z mrazenej zeleniny,
fazulovy prívarok s fasirkou,
brokolicovy privarek,
brokolicový přívarek recepty,
prívarky k mäsu,
česky prívarok,
jjak se dělá brokolice,
prívarok česky,
balená brokolice,
kvetakovy privarok,
recepty privarok,
fazolový prívarok,
hrasek privarok
Suroviny:
brokolice,
cibule,
česnek,
zázvor mletý,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
kapie,
solamyl,
sůl,
pepř bílý mletý,
olej
Komentáře (11)
Biele korenie sa vyrába zo zrelých červených bobúľ, ktoré sa po zbere namáčajú, aby sa ľahšie dala odstrániť červená šupka. Potom sa semená sušia na slnku a získavajú svoju žltobielu farbu.
Kúpiš ho v potravinách, balené v sáčkoch presne tak ako čierne korenie.