Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 696 kJ / 644 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,90 g |
| Tuky | 2,22 g |
| Vláknina | 62,91 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 221 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 122,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněná zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ7Y
Moje poznámka
Kořeněná zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ7Y
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 14 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 15 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 18 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 18 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 19 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medovníkové koule
evik_svistik před 13 minutami
Kokosky
veveruska73 před 8 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 9 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 11 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 11 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 11 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 12 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 12 hodinami
Tématické fráze:
nakládaný květák,
květák recepty,
recepty z květáku,
jídla ze zeleniny,
zelenina,
recepty ze zeleniny,
korenena petrzel recept,
nakládaný květák se zeleninou,
kořeněná jídla recepty,
inspirace zeleniny,
zeleninová jídla recepty,
recept na květak se zeleninou,
smazena zelenina po indicku,
kořeněná dušená zelenina,
top recepty marocká zelenina,
zelenina-recepty,
marocká zeleninová inspirace,
recepty květák,
zelenina recepty,
zelenina masala
Suroviny:
květák,
mrkev,
cibule červená,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
petržel,
koření garam masala,
máslo,
olej,
med,
citron
Komentáře (6)
Teď v úterý to vařili v Prostřeno! jako Marocká zeleninová inspirace a vypadalo to výborně.