Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 394 kJ / 2 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,82 g |
Tuky | 76,20 g |
Vláknina | 3,24 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 141,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZ9r
Moje poznámka
Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZ9r
Nejnovější recepty
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 10 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 13 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 17 hodinami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placičky
kimil před 1 hodinou
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 8 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 11 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 12 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 14 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 14 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Slavista62 před 16 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 17 hodinami
Tématické fráze:
marinovaná panenka,
pštrosí maso recepty,
veprova panenka s brokolici,
vepřová panenka kuchyňská úprava,
recepty z pštrosího masa,
recepty pštrosí maso,
balzamiko olej,
pštrosí recepty,
žlutá mrkev,
co se žlutou brokolicí,
slavnostní oběd recepty,
pštrosí maso cena,
brokolice,žlutá mrkev,
cena masa panenka,
panenka recept,
žlutá mrkev recepty,
panenka marinovaná v medu,
kuchyňská úprava vepřové panenky,
kuchyňská úprava vepřové panenky,
pannenka na mrkvi
Suroviny:
panenka vepřová,
mrkev žlutá,
ocet balsamiko,
med tekutý,
olej olivový,
bazalka čerstvá,
hořčice dijonská,
máslo,
pepř černý,
sůl,
omáčka honsin
Komentáře (29)
Recept je psaný tak, aby se podle něj pokrm dobře realizoval - takže porce masa v alobalu necháme ve vyhřáté troubě odpočívat přesně po tu dobu, pokud připravujeme zeleninu. Takže po čas rozpuštění másla ve výpeku, vhození a rozmrazení zeleninové směsi a podušení na skus...Prostě "ohne stress"
A Dominik a moje fotky - pokud mu něco ukážu, docela nekritizuje, ale potom baví společnost (hlavně odbornou, včetně mého otce) tím, že prý cvaknu a hned strhnu foťák (údajně bych měla chvilku počkat...) a pak kritizuje nějaké stíny na mých fotkách...co já vím, nezajímá mě to...zatím. Když se dostane k mému foťáku, úplně mi ho přenastaví a já jsem potom zoufalá...
toto je prostě zase pohádka
Mischamant, to co jsi napsala, mě ale dost zavazuje, víš to??
Rebi, tvoje poznámka mě docela inspirovala. Máme každou středu na náměstí farmářské trhy a zatím jsem kolem stánku jisté pštrosí farmy chodila bez povšimnutí...Asi tam nakouknu a nakoupím. Dceři neřeknu, co právě jí, manželovi to vadit nebude a já to alespoň ochutnám...Pořád lepší než klokan...je to nakonec blbej pták, ne?