Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 671 kJ / 1 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,90 g |
Tuky | 6,94 g |
Vláknina | 19,14 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 885 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 47,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečená srnčí pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5D9
Moje poznámka
Pomalu pečená srnčí pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5D9
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 5 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Tématické fráze:
srnčí maso pečené v troubě,
srnci zebra,
pecena srnci zebra,
srnci zebra - recepty,
recepty na srnčí maso pečené,
recept na pečená srnčí žebra,
pečené srnčí maso,
srnčí žebra pečená,
pečená srnčí kýta,
srnčí kýta pečená,
pečené srnčí maso recepty,
srnčí maso pečené,
pečená zvěřina,
srnčí žebra recepty,
srnčí žebra recept,
srnčí maso recepty,
pečené srnčí žebra,
pečeny danek,
recept na srnčí žebra,
srnčí žebra pečené
Suroviny:
maso srnčí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
víno červené,
vývar,
povidla švestková,
sůl,
pepř,
tymián,
bobkový list,
mouka,
máslo,
olej
Komentáře (12)
On ten název je spíš proto, že se peče celkově 1 1/2 hod. a bylo to pěkně měkoučké..., jinak peču hodinu.
Možná je to trochu zavádějící, ale každý stejně upeče podle svého.