Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 825 kJ / 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,49 g |
| Tuky | 12,00 g |
| Vláknina | 11,30 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 388 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 26,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plrX
Moje poznámka
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plrX
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 24 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 44 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí po burgundsku,
hovězí po burgunsku,
hovězí po burgundsku recept,
hovězí v pomalém hrnci,
hovězí na víně v pomalém hrnci,
telecí po burgundsku,
hovězí po burgunsku v pomalém hrnci,
hovězí pomalý hrnec,
hovězí po burgundsku v ph,
recept na hovezi po burgundsku,
jelení po burgundsku,
recepty pomalý hrnec,
hovezi zadni v pomalem hrnci,
burgundské hovězí,
recepty hovězí po burgundsku,
recept hovězi po burgundsku,
hovězí po burbunsku,
hovězí po burgundsku top recepty,
hovězí zadní pomalý hrnec,
hovězí zadní po burgundsku
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
protlak,
víno červené,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
žampióny,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (6)