Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 825 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,49 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 26,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plrX
Moje poznámka
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plrX
Nejnovější recepty
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 9 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 20 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na česneku a cibulce
PeterNorw před 3 hodinami
Rajská polévka III
Stup_d před 7 hodinami
Kakaové cookies
Ashelin před 10 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 12 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 12 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 12 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 12 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Rychlá rajská omáčka
Standby před 16 hodinami
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí po burgundsku,
hovězí po burgunsku,
hovězí po burgundsku recept,
hovězí v pomalém hrnci,
hovězí na víně v pomalém hrnci,
telecí po burgundsku,
hovězí po burgunsku v pomalém hrnci,
hovězí pomalý hrnec,
hovězí po burgundsku v ph,
recept na hovezi po burgundsku,
jelení po burgundsku,
recepty pomalý hrnec,
hovezi zadni v pomalem hrnci,
burgundské hovězí,
recepty hovězí po burgundsku,
recept hovězi po burgundsku,
hovězí po burbunsku,
hovězí po burgundsku top recepty,
hovězí zadní pomalý hrnec,
hovězí zadní po burgundsku
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
protlak,
víno červené,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
žampióny,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (6)